Daca iti place de un scriitor, trebuie sa stii asta

25

Aug

Daca iti place de un scriitor, trebuie sa stii asta

Scriitorii sunt niste oameni foarte creativi, ciudati, dramatici, aproape ca niste actori. De fapt, sunt niste actori – actori ai cuvintelor, pentru ca pot crea orice fel de texte posibil si din orice cuvinte cheie pot impleti cele mai deosebite opere de arta de citit si vizualizat. Este foarte frumos sa te indragostesti de asemenea oameni pentru ca iti vor oferi tot ce au mai bun si te vor ajuta sa iti creezi cele mai bune impresii despre lectura, despre scris, despre lumea artei in general.

Trebuie stiut din prima faptul ca acesti creatori de continut sunt foarte iubitori, pasionali, dar si pasionati de ceea ce fac, sunt atragatori, niste creativi, dar si niste prieteni cu idei nemaipomenite. Trebuie stiut de asemenea faptul ca scriitori isi dau intalnire si plac, de cele mai multe ori, oameni ca si ei, carora le place sa citeasca si care au cat de cat inspiratie si se arata incantati de procesele de creare a artei de orice fel.

Nu vei rata daca ii vei ghida pe acesti oameni intr-o intalnire romantica intr-un muzeu de stiinte, de arta baroca, de picturi si de sculpturi sau daca ii vei invita intr-o biblioteca publica imensa in care sa lecturati in liniste cateva texte deosebite. De asemenea, acestor creativi le place ca cei din jur sa nu-i sece la cap cu tot felul de intrebari despre munca lor si cand va fi gata aceasta. Asta le da batai de cap si nu le va face deloc bine si nici relatiei in care se afla.

Este destul de greu la scriitori sa aiba bani mereu in buzunar, asadar au nevoie de cineva care sa ii ajute din acest punct de vedere. Asta nu inseamna ca sunt niste profitori, doar ca ceea ce castiga cheltuie pe alte lucruri esentiale pentru ei sau banii din vanzarea unei carti nu apar atat de repede pe cat se fac in alte cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *