Stiai care sunt riscurile la care te supui daca iti faci un tatuaj?

07

Oct

Stiai care sunt riscurile la care te supui daca iti faci un tatuaj?

Tatuajul este supranumit machiajul permanent al corpului. Tot mai multi oameni au inceput sa isi doreasca si sa isi faca cel putin unul. Daca stam sa ne uitam la celebritati, mai mult de 50% din acestea au cel putin o pictura definitiva pe corp. Acestea ar trebui sa insemne mai mult decat o simpla fita pentru a fi la moda. Acel tatuaj ar trebui sa semnifice ceva pentru noi. Desi unele sunt placute la vedere, corpul purtatorului este supus la anumite riscuri pe care acesta si le asuma.
Daca instrumentele nu sunt suficient de bine sterilizate, acestea pot transmite diferite boli si infectii mortale. Daca esti hotarat sa faci acest pas, fii atent la detalii: vezi daca acele sunt de unica folosinta. De asemenea, inainte de a incepe „lucrarea”, zona trebuie foarte bine dezinfectata. Cu cat zona in care vrem sa ne facem tatuajul este mai intima, cu atat probabilitatea de a ne infecta este mai mare: boli de piele, boli transmise prin sange sau reactii alergice.
Iti doresti un tatuaj mare, plin de detalii si culori? Daca nu il realizeaza un adevarat profesionist, atunci rezultatul va fi dezastruos. Cu cat tatuajul este mai colorat, mai aglomerat si mai complicat, cu atat pigmentii afecteaza mai mult calitatea acestuia. Este de preferat sa alegi un model simplu, care sa nu iti dea mai apoi batai de cap.
De asemenea, tatuajele facute pe anumite zone ale corpului precum partile intime, spatele urechii, piept, sprancene si pleoape sunt extrem de dureroase.
Riscurile unui tatuaj nu sunt doar de natura fizica. Multi angajatori evita sa accepte in preajma lor oameni tatuati excesiv. De aceea este de preferat ca, daca doriti sa lucrati intr-un loc strict, sa nu va faceti tatuaje la vedere. Chiar daca un tatuaj facut pe corp sugereaza o oarecare putere si spirit libertin, unii oameni se feresc de aceste lucruri, considerandu-le periculoase. Oamenii judeca, la fel ca si societatea in care traim.


Daca totusi doresti sa faci acest pas, fii atent la micile detalii, caci acestea fac diferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *