4G va transforma India

2G3G4GUrmand Statele Unite ale Americii si China, Inida este cea de-a 3-a tara a lumii in cea mai mare populatie a internetului. Tara a fost proiectata sa fie casa a 243 milioane de utilizatori de internet pana in iunie 2014, dar asta este doar o fractiune din populatia tarii de 1.2 miliarde de oameni.

In timp ce accesul la internet penetreaza adanc in populatia Indiei, schimband modurile campaniilor politicienilor, conducerea campaniilor si conectarea oamenilor.

Mashable a fost in Mumbai saptaman trecuta pentru a explora influenta conectivitatii avand cea mai mare conferinta realizata vreodata India + SocialGood din tara. Evenimentul a adunat mai mult de 400 de membri ai tehnologiei din India, social media si comunitati non-profit pentru o zi in care au schimbat idei si conectare.

4G schimba jocul

Poti sa-ti imaginezi mai mult de 1 miliard de oameni cu acces la cel mai rapid internet mobil? Acest lucru va deveni realitate in India in cativa ani. India se bazeaza in principal pe dispozitivele mobile pentru comunicatie digitale, si acest lucru nu se va schima curand.

Prima retea 4G a venit in Aprilie 2012, in Kolkaa, Vestul Bengalului. De atunci 4G s-a imprastiat lent prin tara. In Februarie, Apple a facut un anunt cu Bharti Airtel ca va aduce serviciul mobil 4G utlizatorilor cu cele mai noi telefoane Apple in Bangalore.

Pana la data actuala, accesul 4G a fost in principal pentru date. In timp ce 4G devine mai imprastiat si accesibil pentru toate tipurile de dispozitive, imbunatatirea potentiala a comunicatiilor digitale, media online, atat pentru afacerile mari cat si cele mici, antreprenoriat si comertul mobil. Multi membrii ai comunicatiilor +SocialGood a exprimat entuziasm special pentru viitoarele oportunitati ale comertului mobil si imprumuturile peer-to-peer.

Se pare ca India devina una din marile puteri ale internetului si se concentreaza tot mai mult pe cresterea utilizatorilor din reteaua mobila.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *