Am pofta de pariuri

Dupa o iarna lunga, astept inceperea campionatului, pentru ca astept cu nerabdare sa imi incerc norocul la pariuri sportive. Eu am ales sa pariez online, in special pe meciuri de fotbal din Romania si pana acum ca sa fac o statistica scurta, nu sunt nici pe profit cu pariurile sportive, insa nici pe minus. Eu intodeauna am ales sa pariez responsabil, sume mici de bani si doar pe echipele favorite, pentru ca sincer, nu am timp sa devin un parior profesionist, sa am propriile mele statistici, “ponturi” luate de pe site-uri de analiza din strainatate. Eu merg mai mult pe instinct si pariez pe echipele mele favorite, pe care le cunosc foarte bine.

Am vazut ca multa lume pariaza si pe tenis, ba chiar ciclism. Pariul meu preferat e cel in care trebuie sa ghicesc numarul de goluri. Daca aveti ceva experienta si un psihic tare, va recomand sa pariati pe break-uri la tenis, set-uri sau chiar la fotbal pe numar de goluri. Nu va recomand sa incercati cu sume mari, pentru ca imposibil sa castigi parmanent, insa din propria experienta va zic ca dupa 3-4 pariuri online pierdute, imi iese 1 meci bun in care imi recuperez pierderea. Asta e preferabil sa se intample si la voi. Sa nu va imaginati vreodata ca o sa va imbogatiti din pariuri sportive, insa nici nu o sa ajungeti la faliment.

Pentru clasamente, statistici si cele mai noi stiri va recomand Casa Pariurilor. Nu uitati de celebru motto, “Sportul se vede altfel cand pariezi”.

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *