Cea mai scumpa bautura Starbucks

Cofeina Starbucks

Cofeina StarbucksAndrew Chifari spune ca ar fi creat cea mai scumpa bautura StarBucks, continand 60 de shoturi de expresso si valorand o suma de 54 de dolari si 75 de centi. Se numeste Sexagintuple Vanilla Bean Mocha Frappuccino. Suna delicios nu-i asa? Potrivit celor de la Consumerist, Chifari a intrat in Starbucks-ul local in Dallas, Texas, armat cu un pahar de 3.78 litri, cardul sau de loialitate de membru gold Starbucks si un vis. Detinatorii de carduri primesc cate o bautura gratuita la fiecare 12 achizitii, pe care Chifari l-a folosit sa-si plateasca monstruozitatea de cafea.

Chifari primeste titlul de supra cofeina de la Beau Chevassus, ce a stabilit recordul anul trecut cu un Quadriginoctuple Frap, un amestec de 48 de shoturi de cofeina pura, costand aproape 48 de dolari.

Andrew le-a spus celor de la Consumerist intr-un email, ca barbatul de 47 de dolari si 30 de centi a pus doua bananei, capsuni, praf de matcha, condiment de dovleac si alte multe lucruri care nu merg impreuna cum trebuie si cu siguranta nu se potrivesc cu 40 de shoturi de expresso. Acestea ajuta la ridicarea pretului, asa ca nu il putem invinovati pentru aceasta strategie, insa el nu a vrut sa ia aceasta ruta.

Se pare ca realizarea a fost o munca de echipa. Andrew si-a explicat scopul “baristas” de la Starbucks care au trecut imediat la treaba. Procesul de amestec de cofeina a durat aproximativ 10 minute. Chifari a spus ca trebuie sa spuna ca a fost delicios, insa nu a putut sa bea decat o treime din comanda sa pe loc. Asta ar insemna ca Chifari a baut aproximativ 20 de shoturi de cofeina.

Dar miercuri, a scris pe Twitter, ca aproape a terminat de baut comanda. Pentru cei care se gandesc sa comande un Sexagintuple Frap in timpul urmatoarei vizite de la Starbucks, ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *