Dezobisnuieste-te sa mananci chipsuri

Chipsurile sunt obiceiurile proaste pe care fiecare dintre noi le are. Chiar daca nu foarte des, cu totii mancam chipsuri. De asemenea, suntem foarte constienti de efectele nocive si de modul in care acestea ne afecteaza viata. Nu ne putem abtine pentru ca sunt delicioase si stim ca poftim tot ce este interzis sau ingrasa. Nu putem omite faptul ca chipsurile ingrasa foarte tare. De aceea, m-am gandit la cateva alternative pentru a inlocui chipsurile cumparate din pungi cu alte alimente mai sanatoase. Iata care ar fi acestea:

Daca iti plac foarte tare chipsurile din cartofi poti sa le prepari astfel incat sa eviti prajeala si caloriile din chipsurile din comert. Iti poti face chipsuri din cartofi chiar acasa. Tai cartofii infeliute foarte subtiri si le pui la cuptor. Astfel, ele vor fi mult mai sanatoase, vor deveni crocante si delicioase.

De asemenea, in cazul in care preferi chipsurile cu arome dulci le poti prepara din mere. Ele pot substitui cu succes chipsurile din comert, au un plus de fibre si de vitamine. Poti sa incerci in bucatarie sa faci chipsuri de mere, feliind merele sau bananele si adaugand fructe sau toppinguri pentru a-l dezobisnui pe copilul tau sa mananci chipsurile din pungi in favoarea celor facute acasa.

Mai exista sortimente de chipsuri din cartofi dulci. Acestia an un alt fel de gust fata de cei normal si sunt mult mai sanatoase, indiferent cum vrei sa le prepari. Poti presara pe ei zahar brun sau alte toppinguri care sa le confere o aroma mai buna. Evita sa le mananci prajite pentru ca, dupa cum stim, nimic prajit nu este sanatos. Cu aceasta ocazie vei sta mult mai departe de chipsurile ambalate din comert care contin atat de multe calorii si sunt atat de nesanatoase. Cauta alternativa cea mai buna si mananca ce este mai sanatos si mai delicios!

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *