Lasa-te de baut cafea

Multa cafea

Multa cafeaInainte sa faci alegerea de a renunta la o dependenta, trebuie prima data sa intelegi motivele. Daca faci acest lucru, fiindca eu iti spun ca va merge, esti sortit sa dai gres.

Deja stim faptul ca, cafeaua se joaca cu noi. Exista vreun sceptic? Alegerea mea personala de a renunta a fost din cauza ca am urat nevoia constanta pentru a alege. Nu aveam spasme de ficare data cand treceam peste un Starbucks sau ceva nebunesc de genul, cu toate acestea, am simtit onest o scurgere majora de energie in timp ce orele treceau in fiecare zi. Sa iau o cafea a fost intotdeauna o rezolvare. In opinia mea de fiecare data cand ai nevoie sa consumi ceva ca o rezolvare rapida, ai o problema.

Motive : Care sunt motivele? Le-am explicat pe ale mele, dar care sunt motivele tale adevarate de a renunta? Dintii tai nu arata bine deloc, ai o respiratie de cafea? Motivele tale sunt personale, asa ca nu te baza pe mine sa iti spun ce sa faci si de ce.

Numarul. Ca baza, trebuie sa identifici cat de multa cafeina bei astazi. Sunt 10 Mountain Dew-uri, o cana de cafea sau 16 Coca Cola? Aceasta numerotare a bazei va fi indicatorul tau de imbunatatire.

Dezvata-te. Daca bei 5 cani de cafea pe zi, incepe inlocuind o cafea cu un ceai cafeinizat. Da, ai citit bine. Sunt cu totul de acord cu tranzitiile lente si gustul in sine este destul pentru o schimbare la inceput. Faceam acest lucru pentru 3 zile si apoi in fiecare zi dupa aceea, inlocuiam o alta cana de cafea pentru o cana de ceai cafeinizat. A durat ceva, dar curand beam doar ceai.

Exista 90 de ceaiuri diferite pe piata, asa ca experimenteaza putin si gaseste ceva ce iti place cu adevarat. Secretul este sa gasesti un brand sau aroma care vine in varietati decofeinizata si cafeinizata. Asa ca procesul ar trebuie sa fie mult mai usor. Ar trebui sa fii constient de beneficiile de sanatate ale ceaiului in timp ce alegi sa inlocuiesti o bautura.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *