Trenduri economice in designul locuintelor de la MagicLED

led

Daca deja te intriga ideea de iluminare economica, insa esti ingrijorat in legatura cu eliminarea luminilor si dispozitivelor luminoase fluorescente sau incandescente si inlocuirea cu altceva ce s-ar potrivi in loc, iluminarea cu LED este raspunsul la ceea ce te preocupa. Tehnologia cu LED ofera mai putina caldura si dispozitivele de acest fel rezista mult mai mult in timp fata de mijloacele de iluminare obisnuite.

Nu numai ca te vor face sa mai economisesti din banii destinati schimbarii repetate a becurilor din locuinta in timp, dar de asemenea ledurile te pot ajuta sa creezi un design excelent in locuinta ta, cu aplicatii excelente creative in candelabre, lampi si in alte accesorii de iluminat. Cu toate ca sunt putin mai costisitoare in prima faza, luminile cu led iti vor dovedi ca isi merita banii oricand si au o durata de viata mult mai mare si sunt niste alegeri mult mai economice de-a lungul timpului.

MagicLED este un site-magazin online cu produse de tot felul ce au la baza tehnologia LED. Acest magazin pune la dispozitia tuturor corpuri de iluminat si becuri economice de tip LED care se potrivesc atat de bine cu orice stil de interior de locuinta, dar mai ales cu interioarele si designurile moderne.

Luminile ineficiente incandescente au ajuns sa ne dezamageasca si sa fie inlocuite foarte cu usurinta de leduri. O banda LED de exemplu te poate ajuta sa iti luminezi exteriorul locuintei sau merge foarte bine si cu iluminatul altor imobile care sunt locuite ori in care se lucreaza.

leduri

Aceste dispozitive cu led, pe langa tuburi cu led, neoane si lampile cu led, sunt foarte eficiente, nu se supraincalzesc ca alte corpuri de iluminat folosite pana acum, dar de asemenea ofera si o culoare fluxului luminos si isi indreapta lumina catre o anumita zona care se necesita a fi supravegheata.

Dispun de o durata de viata de pana la 30.000 de ore si au o garantie de 3 ani pe putin. Da-ti seama cat de multe becuri normale ar fi trebuit sa schimbi in toata aceasta perioada. Asadar, o banda cu led sau niste lampi cu led sunt niste foarte bune substitute ale obisnuitelor metode de iluminare.

Lumina pe care o difuzeaza astfel de corpuri de iluminat este de un alb cald si nu vreo nuanta de galben sau portocaliu care ti-ar putea supara sau afecta ochii pe durata lunga. Aceste produse de iluminat si becuri de la MagicLED sunt economice si te scutesc de foarte multe neplaceri, plus ca nu ocupa un spatiu atat de mare si ofera un aspect estetic minunat incaperilor in care sunt amplasate.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *