2 din cele mai vandute jocuri

the_elder_scrolls_v_skyrimThe Elder Scrolls V : Skyrim (2011)

Vanzari la nivel global : 20 Milioane de unitati

Fanii Elder Scrolls au asteptat 5 ani lungi pentru o urmare a jocului din 2006, Oblivion, iar in 2011 au fost ascultate rugaciunile lor divine. Elder Scrolls V : Skyrim a vandut 3.6 milioane de copii in primele sale 48 de ore de la lansare pentru a fura titlul de record mondial Guiness pentru cel mai repede vandut Open World RPG, iar in 10 zile a vandut aproape la fel de multe copii ca si predecesorul sau, The Elder Scrolls IV : Oblivion a vandut in intreaga viata.

The Elder Scrolls V : Skyrim a luat tot pentru ce a fost cunoscuta seria, a rearanjat si a scapat tot pentru care a fost infam, si le-au dat aventurierilor din Skyrim o noua lume vasta cu multe razboaie de luptat, dragoni de omorat si strigate de invatat.

Grand Theft Auto IV (2008)

Vanzari la nivel global : 25 de milioane de unitati

Cu mult inainte ca Grand Theft Auto V sa devina cea mai mare lansare de divertisment din lume, Grand Theft Auto IV purta coroana. A castigat 310 milioane de dolari prima zi pe rafturile magazinelor, vanzand 3.6 milioane de copii si daca dam crezare articolelor de presa, a condamnat o intreaga generatie de copii la o viata a crimei si cluburi de striptease. Dar a venit cu cea mai mare coloana sonora dintr-un joc, 340 de melodii, in asa fel incat copii conduceau masinile furate cu stil.

Mai mult de 150 de dezvoltatori au creeat in 4 ani Grand Theft Auto IV si s-a vazut diferenta. Primul joc GTA pentru PS3 si Xbox 360, lasa jucatorii pe strazile meticulos detaliate ale lui Liberty City si iin introducea in pielea unor personaje, incluzandu-l pe protagonistul Nico, un fost soldat din estul europei in cautarea razbunarii si visului american.

Pana la data actuala, GTA IV este cel mai votat joc pentru PS3 si Xbox 360.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *