2 jocuri vechi, dar bune

Acum ca toata lumea face tranzitia la consolele next-gen si multi vor sa joace jocuri interesante, lungi si care arata bine, multi dintre noi suntem inca adeptii jocurilor mai vechi. De aceea m-am gandit sa va furnizez 2 jocuri la care merita sa va intoarceti pentru a le rejuca.

Luigi’s Mansion : Dark Moon

Nintendo 3DS continua sa fie un punct forte in portofoliul celor de la Nintendo, cu o librarie sanatoasa de jocuri first-party si third-party. Cu “Year of Luigi” fiind gata, o sa ma intorc de unde a inceput totul, la Luigi’s Mansion : Dark Moon. Mi-a placut ceea ce am jucat pana acum si Luigi este un protagonist unic si fermecator.

Design-ul inteligent al nivelelor, jucand de-a v-ati ascunselea pentru a prinde fantomele si simtul umorului dezvoltat m-a atras sa incep sa joc acest joc anul trecut. Si sunt gata sa mai joc o data acest joc, doar pentru a-l auzi pe Luigi exclamand “I did it!”.

Danganronpa : Trigger Happy Havoc

Daca va plac jocurile concentrate pe poveste care te face sa ghicesti ceea ce se va intampla, vei iubi Danganropa. Premiza este interesanta, esti prins intr-o scoala si singura metoda de a scapa este sa ii ucizi pe ceilalti studenti. Suna destul de intens, nu-i asa? Si asa este, fiindca nu vei sti niciodata ce personaj va injunghia in spate grupul, sau cine va fi ucis in continuare. Investighezi scena crimei si apoi participi in provocari, in care trebuie sa ghicesti cine este ucigasul. Daca ucigasul este prins, asiguri siguranta tuturor, dar daca reusesti, ucigasul este ucis in fata ta. Chiar si daca castigi, uitandu-te la toata lumea murind teribil, te face sa te simti ca ai pierdut. Cu o multime de schimbari de poveste, personaje interesante si dandu-ti seama cum si de ce se intampla fiecare crima, jocul Danganropa te tine in priza.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *