4 lucruri care iti spun de ce nu esti bogat, inca

In mod automat, telul oricarui om de pe pamant este acela de a se imbogati. Bineinteles, daca aveai o sansa, cu siguranta ai fi facut parte din clasa sociala superioara. Probabil si tu esti o persoana buna, care munceste din greu, dar, la fel ca si mine, te-ai intrebat intotdeauna de ce nu te-ai imbogatit pana la aceasta ora.

Iata care sunt motivele:

  1. Esti de parere ca jackpot-ul incat te asteapta- visezi prea mult la acest lucru si chiar crezi cu tarie ca la un moment dat in viata vei da peste jackpot. Este ok sa visezi dar, daca aceasta este singura cale de a te gandi ca te vei imbogati, inseamna ca vei astepta pentru totdeauna. Munceste din greu si da tot ce poti din tine daca iti doresti sa te imbogatesti.
  2. Nu iti doresti sa ai parte de esecuri- din cauza fricii tale fata de esec, nu reusesti sa investesti in nimic. Tine minte, cei mai bogati oameni din lume au riscat de nenumarate ori si, tot de atatea ori au invatat ce inseamna esecul. Insa, spre deosebire de tine, ei au avut curajul sa isi accepte greselile si sa mearga mai departe.
  3. Esti lenes- vezi ca seful companiei la care lucrezi este foarte relaxat. Ei bine, tu nu ar trebui sa te relaxezi atat de tare, pentru ca tu nu esti la fel de bogat ca si el. Contrar credintelor tale, seful tau merita sa se relaxeze, deoarece el a muncit suficient de mult tin trecut.
  4. Obiectivele tale ori sunt prea sus, ori prea jos- scopul tau ar trebui sa fie realist. Obiectivele slabe iti vor permite tie sa le indeplinesti si sa ai impresia ca ai avut succes cand, de fapt, lucrurile nu stau chiar asa. Pe de cealalta parte, telurile inalte nu inseamna nimic altceva decat foarte multa dezamagire in cazul in care nu reusesti sa le indeplinesti. De aceea, este mai bine si mai sanatos pentru tine sa iti stabilesti o serie de teluri realiste, pe care stii cu siguranta ca le vei indeplini.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *