A Light in Chorus, un joc diferit

139641273305Cateodata nu caut doar un orizont colorat cu rugina sau un paradis umbrit de celule. Cateodata vreau ceva diferit, ceva complet diferit cand vine vorba de estetica jocurilor video si A Light in the Chorus vrea sa furnizeze exact asta. Scoate in evidenta  o cacofonie de luminite de neoane in noapte, un milion de mici particule intr-un fundal complet intunecat care arata ca pietrele pretioase orbitoare in cerul noptii. Ai putea sa spui ca arata ca un curcubeu in intuneric.

A Light in Chorus este opera de arta a fostilor studenti de arta Eliott Johnon si Matthew Warshaw. Nimeni nu stie de unde isi au originea mediul minimalist si particulele stralucitoare eterice, dar vorbind cu Eurogamer, Eliott Johnon si-a divulgat planurile  pentru ele, incluzand modul in care vedem obiectele ca imobile si defnite pe acest plan de existenta.

Multe moduri de joc se rezuma in jurul punctelor fiind reorganizate si reconstruite in diferite obiecte, vorbind din partea de puzzle a jocurilor. De asemenea sub forma de naratiune, suntem interesati in cum ne permite sa spunem mai multe povesti ce se suprapun, opusul unui fir narativ singur si grandios pe care il descoperi treptat. Deci in esenta, este ca si cum Seth Brundle dispare dintr-o pastaie si reapare in alta, devenind Brundlefly. Aproape la fel, dar nu cu totul.

Ce este interesant despre A Light in Chorus este dorinta creatorilor de a merge cu fluxul, permitand jucatorilor sa schimbe intre perspectivele first person si third-person, cand inca sunt in controlul particulelor. Cu acest tip de gameplay, ar trebui sa fie usor sa se lase dus de flux si sa permita graficii sa te distraga. In timp ce jocul se va concentra pe puzzle-uri si interactiunea cu mediul inconjurator, scopul cel mai mare in afara de aceste scopuri deja enumerate este sa explorezi.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *