Abilitati pentru cariera ta digitala

Cariera

CarieraCand vine vorba de unelte digitale pentru a-ti imbunatati viata de zi cu zi, ai putea sti destul de multe, avand o cunostinta interioara a acronimelor, platformelor si dispozitivelor. Intra in lumea profesionista, cu toate acestea, si ai putea descoperi ca proeficienta afacerii este un alt strat sau doua de cunostinte pe care trebuie sa le dobandesti.

Cu o concentrare in crestere a uneltelor digitale care te pot ajuta sa-ti stimulezi cariera, cateodata abilitatile non-digitale se furiseaza printre crapaturi. Dar daca poti perfectiona aceste abilitati non-digitale si mentalitati, vei deveni un membru al echipei dorit, si ai putea potential aterzia la jobul tau de vis. Aceste abilitati iti permit sa demonstrezi, atat in configurari de interviu de asemenea si intr-un mediu de munca de zi cu zi, abilitatea de a folosi tehnologia intr-o modalitate revelatoare, niciodata uitand partea umana a imersiunii digitale.

Concentrare

Cunoscut pentru noii manageri ca si concentrare este un subiect popular de luat in considerare. Exista un spectru de opinii in cum tehnologiile digitale schimba atentia noastra, pentru mai bun sau mai rau.

Aplicatiile stralucitoare, pisicile dragute si barfele care se ivesc sunt amuzante, dar sunt in cele din urma doar niste distrageri. Demonstreaza-ti abilitatile de concentrare la locul de munca, si nu numai ca vei deveni mai productiv, dar seful sau managerul tau va observa imbunatatirile. Intr-un mediu de interviu, concentrarea are cea mai mare importanta. Un om ce ia interviul cu un ochi de soim, poate vedea distragerile de la un kilomteru, asa ca stai pe loc si concentreaza-ti atentia direct catre subiect.

Empatia

Este empatia o abilitate, o valoare a unei mentalitati? Indiferent care ar putea fi cea mai precisa eticheta, sa-l consideram o abilitati, sau cel putin ceva ce ar putea fi onorat. Incearca sa cultivi abilitatea de a te furisa in oamenii si situatiile soicale, meditatia te poate ajuta.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.