Adio preturi din 2008

Raman din ce in ce mai surpins de unii conationali ai mei. Citesc regulat rubrica de mica publicitate si ma uit cam la 1-2 luni la preturile apartamentelor din orasele studentesti si din orasul meu. Am constat ca romanii, propietarii de apartamente traiesc parca pe alta planeta si nu taie deloc din preturi.

Eu nu is foarte afectat, insa de ceva timp imi pun o intrebare. De ce sa faci un credit si sa iti cumperi un apartament pentru care vei muncii toata viata sa il platesti, atata timp cat cu avansul pentru el, iti poti cumpara un teren la tara, intr-o zona bunicica si nu foarte indepartata de oras. Acum daca ai putere financiara si o mana de muncitori bun, plus un proiect dragut, poti sa iti construiesti la tara casa visurilor tale. Poti sa iti pui cu 700 E usi de garaj sectionale de la http://www.scharx.ro/usigarajsectionale.html si sa iti amenajezi gradina asa cum visezi tu, caluland si modul in care iti cresc plantele agatatoare pe foisorul din gradina…Dragut nu?

Ideea e ca eu mereu am incercat sa gandesc pe termen lung. Nu as rezista sa locuiesc intr-un apartament de 2 camere intr-un oras aglomerat. Preturile sunt foarte piperate, iar daca tot stiu ca as avea de platit rate la banca o buna perioada din viata as incerca sa fac tot posibilul sa investesc banii imprumutati intr-o locuinta cat mai primitoare, care sa imi aline suferinta dupa zile grele de munca. Multa lume are impresie ca luxul costa, insa ati observat si dumneavoastra ca la 700 E gasiti usi de garaj sectionale care dau cu adevarat prestanta unei case nou construite.

Sunt un sentimental uneori, insa o casuta mica la tara, cu centrala pe lemne plus un garaj mare cu usi sectionale reprezinta visul meu de o viata. Plus de asta, in calitae de tanar student intr-un oras mare, cum ai putea sa iti permiti sa faci un credit pentru o locuinta, avand in vedere ca, conditiile puse de banci in ultima vreme sunt extrem de greoaie? Sa stai toata viata in chirie?

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.