Adobe Creative Cloud cu probleme

Adobe Creative CloudCloud-ul creativ al celor de la Adobe este in mijlocul unei intreruperi masive care a durat mai mult de 18 ore si a afectat utilizatorii din Statele Unite ale Americii, Europa si Asia. Abonatii la Creative Cloud, ce include Photoshop, Acrobat, Lightroom, InDesign si alte aplicatii, nu au fost capabili sa-si acceseze conturile, sa descarce aplicatii sau sa faca achizitii sau upgrade-uri. Adobe a identificat cauza problemei, dar inca nu a dezvaluit-o.

Un purtator de cuvant de la Adobe le-a confirmat celor de la Mashable, ca Adobe login a cazut, si compania munceste sa o rezolve, dar nu a oferit un interval de timp pentru cand serviciile vor fi inapoi online.

Pagina de Status al companiei listeaza ca aplicatiie de desktop au cazut de asemenea. Se pare ca problemele au inceput de miercuri dupa amiaza, cand Adobe a raportat pentru prima oara o problema cu achizitionarea abonamentelor Creative Cloud. Problemele cu descarcarea aplicatiilor, conturilor de admin, si id-urile Adobe si logarea in conturile Creative Cloud au fost raportate.

Atunci cand s-a scris aceasta stire, aplicatiile de desktop care erau deja instalate functioneaza, potrivit celor de la Adobe, dar descarcarile, fisierele web, conturile de utilizatori si admin au cazut.

Un mesaj de la website-ul Creative Cloud, spune ca site-ul trece printr-o perioada de intretinere. Adobe a anuntat ca isi va muta pilotul software-ului Creative Suite, intr-un model bazat pe abonament prin cloud, ce a starnit ultraj din partea multor utilizatori, mai ales in zonele rurale cu mai putin acces bazat pe internet. Intreruperile nu au fost neaparat o problema inainte sa se mute pe cloud, intrucat aplicatiile si fisierele au fost stocate local. Creative cloud a mai experimentat intreruperi pana acum, desi niciuna nu s-a raspandit atat de mult pe o perioada extinsa pana acum.

Adobe Creative Cloud pare sa functioneze din nou, am descarcat cu succes aplicatii din servicii, desi login-ul web-ului este inca offline.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *