Afla care sunt motivele infidelitatii unei femei

Atunci cand ne gandim la o relatie, sigur ca ne vine in minte faptul ca orice persoana si orice relatie functioneaza perfect, mai ales la inceputul relatiei. De foarte multe ori incepem sa consideram diferite lucruri fara sa ne dam seama care sunt motivele care ne fac pot face rau.

Atat barbatii cat si femeile inseala. Fiecare persoana greseste la un moment dat, asa ca nu putem sa spune ca doar femeile sau doar barbatii inseala. Totul depinde de principii si de carcteristicile fiecarei persoane in parte. Exista persoane care nu si-ar insela niciodata persoana iubita si alte persoana care cad prada tentatiilor.

Stim ca barbatii sunt innebuniti sa afle cat mai mult alte persoane, s aincerce noi experiente. Asa se face ca ei cad cel mai adesea prada tentiatiei. Sigur ca acest lucru nu este valabil doar pentru femei, asa cum spuneam. In continuare voi prezenta cateva motive pentru care femeile aleg sa insele. Iata care sunt acestea:

In primul rand trebuie sa stii ca razbunarea este unul dintre motivele cele mai frecvente care determina o femeie sa insele. De regula, in momentul in care sunt ranite femeile aleg sa insele sau sa faca diferite lucruri pentru  le intoarce fapta partenerului. Studiile demonstreaza ca cele mai multe dintre femei aleg sa insele deoarece au fost inselate si isi doresc sa intoarca aceasta fapta.

Singur ca in cazul in care femeia isi doreste decat sa isi raneasca partenerul, cu siguranta va reusi inselandu-l. Totusi, studiile demonstreaza si faptul ca barbatii nu resimt atat de tare o durere daca este facuta in mod direct si personal. Din acest motiv trebuie sa faceti astfel incat razbunarea sa nu fie o arma.

In momentul in care o femeie isi doreste sa isi repare relatia sau sa isi vindece inima franta nu va reusi sa o faca cu un alt barbat. Asadar, in acest caz nu trebuie sa va ganditi ca va trebui sa raniti persoana potrivita.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *