Afla care sunt motivele pentru care trebuie sa vizitati Africa!

Daca nu stii de ce ar trebui sa vizitezi Africa, si de crezi ca acest continent este plin numai de nisip, de animale salbatice, de soare arzator si de animale fioroase care se mananca intre ele in savana, gresesti foarte mult. Acolo nu este vorba doar despre aceste lucruri, ci si de mai mult de atat, de aceea in cele ce urmeaza voi face o prezentare a cateva puncte de atractie turistica din marele continent.

Sossusvlei Namib Desert National Park, Namibia

Localizat in  Namib Naukluft Park, Sossusvlei Namib Desert National Park este o mare intindere de sare si lut, pazita de mari intinderi rosii de dune de nisip, un simbol popular al Namibiei. Big Daddy este una dintre cele mai inalte dune rosii de nisip de peste 300 de m inaltime.

Una dintre cele mai captivante activitati pe care ar trebui sa le faci este de a incerca sa te cateri in varful dunei Big Daddy. Pe timpul sezoanelor rare ploioase, Sossusvlei se umple de apa iar lacul turcoaz este o priveliste minunata de vzut in mijlocul desertului. 

Muntele Gorillas, Muntii Virunga

Intinzandu-se de-a lungul granitelor Ugandei, Rwandei si ale Congo, Muntii Virunga sunt un lant de frumosi munti vulcanici care merita cu siguranta a fi vizitati. Acesti munti ofera o frumusete spectaculoasa si sunt casa celui mai inalt si mai periculos munte de acolo, Muntele Gorillas, pe care turistii il pot vedea daca se vor catara pe unul dintre cele mai inalte varfuri , Muntele Karisimbii, Nyiragira, si Nyirangongo.

Valea Regilor, Egipt

Valea Regilor este localizata langa Luxor, pe partea vestica a Nilului. Aceasta este o vale unde pe o perioada de cam 500 de ani din secolul 16 si pana in secolul 11 inainte de era noastra, 63 de morminte au fost construite pentru faraoni si pentru nobilii puternici si bogati ai Noului Regat. Este cunoscut ca locul de ingropaciune a lui Tutankhamon, care a fost descoperit in 1992.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *