Afla cat de copil il crezi pe partenerul tau

De foarte multe ori femeile fac niste greseli foarte mari referitoare La modul in care se comporta cu partenerii lor. Ei ii considera ca si cum ar fi niste copii si se comporta cu ei in acest mod. De regula, femeile se comporta gresit cu partenerii lor pentru ca ii considera mult prea imaturi.
Stim si am tot auzit ca barbatii sunt foarte imaturi si de cele mai multe ori avem tendinta sa ne comportam cu ei ca si cum ar fi niste copii. Este adevarat ca barbatii sau unii dintr eei se maturizeaza mai greu insa acest lucru nu inseamna nicidecum ca trebuie sa ne comportam cu ei ca si cum ar fi niste copii.
Multe femei fac o greseala destul de mare in legatura cu modul cu care se comporta cu barbatii. Cate femei nu am tot auzit care isi cicaleau foarte mult barbatii pentru a reusi s aobtina un anumit lucru de la ei.

Desi in unele cazuri trebuie repetata o indicatie pentru ca partenerul sa o tina minte, fiind vorba de regula de ceva foarte important, precis, de cele mai multe ori sacaiala femeii in relatie capata proportii exagerate. Sacaiala zilnica arata faptul ca femeia nu-l considera deloc responsabil pe iubitul ei, iar lipsa de incredere fata de partener duce deseori la scaderea stimei de sine in randul barbatilor aflati in aceasta situatie. Nu-i de mirare ca sacaiala este o cauza des intalnita a despartilor.

De foarte multe ori femeile apeleaza la tot felul de lucruri si fac anumite gesturi pentru a avea mai multa atentie sau pentru a obtine atentie iar acest lucru le face sa para ca sunt disperate dupa ei. De fapt, vinovat de faptul ca unii barbati sunt prea copilarosi sau fac anumite lucruri este fiecare.

Barbatii sunt obisnuiti astfel inca de la inceput iar acest lucru ii face sa ramana si sa aiba un obieci din acest lucru.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *