Afla ce poti face pentru a avea un telefon mai performant

Telefoanele Android sunt foarte cautate deoarece au preturi mici si ofera o performanta ridicata. Chiar si asa aceste telefone se lovesc uneori de situatii in care nu se descurca la fel de bine si incep sa dea erori sau apar probleme de incompabilitate.

Uneori aceste probleme sunt rezultate ale elementelor hardware nefiind destul de performante pentru a rula diverse aplicatii. Dar in cazul in care telefonul tau este capabil sa ruleze aplicatia si tot apar aceste erori poti face o serie de actiuni singur fara a recurge la un service specializat.

Inainte de a instala o aplicatie, verifica sa vezi daca telefonul tau este compatibil cu aceasta si daca este capabil sa o ruleze. Daca instalezi o aplicatie care nu este compatibila cu telefonul tau, sunt mari sanse ca aceasta sa nu ruleze. Daca ai noroc si aceasta ruleaza totusi, probabil ca nu va rula asa cum ti-ai dori.

Iti poti reseta telefonul din cand in cand pentru a elibera spatiul ocupat de aplicatii. Multe aplicatii, chiar daca le elimini de pe telefon aplicatiile vor lasa cateva fisiere nedorite pe telefon. Poti alege sa le stergi manual daca stii unde sa le cauti dar pentru a scapa de o bataie de cap si pentru a avea un telefon fresh e mai indicat sa recurgi la varianta resetarii.

Poti instala o aplicatie care ajunge sa opreasca restul proceselor care functioneaza in plan secundar. Acestea iti ingreuneaza telefonul si ii scad performanta. Daca nu doresti sa instalezi o aplicatie separata poti sa faci acest lucru intrand in setarile telefonului in application manager si sa alegi care aplicatii sa le opresti si care nu.

Actualizeaza-ti telefonul la ultima versiune a sistemului de operare. Versiunile noi aduc imbunatatiri in modul de functionare si utilitatea acestuia. O versiune mai noua este mai optimizata si va functiona mai rapid.

Recent, am descoperit site-ul etoturiale.net. De aici ma inspir in fiecare zi si citesc tot ce mai este nou din domeniul tehnologiei. Il recomand cu mare drag deoarece aici veti gasi totul despre noile conceptii ale tehnologiei.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *