Afla ce trebuie sa faci pentru a obtine un abdomen de invidiat!

In ultima vreme observam tot mai mult cum barbatii incep sa se preocupe la fel ca si femeile de felul in care arata. Ei viseaza sa arate la fel ca tipii din revista culturisti care sunt plini de muschi, de patratele si au muschii extrem de tonifiati.

Sa fim seriosi, daca si muschii s-ar hrani cu bere si cu chipsuri cu siguranta toti barbatii ar arata mai bine decat Spiderman. De fapt, acestea sunt alimente total interzise atunci cand forim sa avem un trup sculptat si muschii tonifiati. Iata care sunt alimentele care ajuta atat femeile cat si barbatii sa aiba abdomen plat fara sa faca prea multe eforturi. Va vom propune cateva alimente delicioase pe care trebuie sa le consumati pentru a avea un trup de invidiat:

Oaule contine proteine si au o valoarea nutritionala superioara daca sunt consumate in intregime . De asemenea, oul contine vitamina B12 si B6. Vitamina B12 este raspunzatoare de tonifierea muschilor iar B6 furnizeaza in organism fier si zinc.

Vitamina E este vitamina cea mai usor de absorbit de catre organism si ajuta foarte mult muschii sa se recupereze si sa creasca dupa ce v-ati expus antrenamentului. Vitamina E poate fi preluata din migdale. Un barbat are nevoie de aproximativ doua maini de migdale pentru a beneficia de ceea ce ne ofera ele. In plus, consumul de migdale  scade riscul de aparitie al Alzheimer-ului.

Somonul este foarte sanatos pentru ca are o multime de proprietati nutritive, minerale, vitamine si antioxidanti. Acest peste reduce riscul de a face face diabet si contine aicizi grasi care repara tesutul musular si ajuta la stocarea mai usoara a proteinelor din alimente. Astfel, daca veti manca somon dupa ce consumati proteine, organismul le va asimila foarte repede.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *