Afla cum ti s-a schimbat viata de cand esti parinte

In momentul in care apare un copil pe lume parca toate lucrurile se rotesc si iau sens in functie de micut. Copilul este cel care ne da sens, ne face responsabili si ne schimba in mod radical viata. Fiecare dintre noi trebuie sa aiba macar un copil care sa dea sens vietii.

Fiecare parinte isi iubeste nespus de mult copilul si face foarte multe sacrificii pentru ei. Sigur ca in momentul in care apare un copil viata de cuplu nu mai este deloc asemanatoare cu cea care era inainte de aparitia copilului. Iata cateva lucruri care s-au schimbat in viata ta de cand esti parintele copilului tau:

  • Daca pana acum erai in stare de aproape orice, de acum nu mai ai cum sa faci aceste lucruri sau mai ales sa fii spontan. Cu siguranta ca pana acum tu si partenerul tau va propuneati pe ultima suta de metri sa faceti o vacanta sau o escapada in doi. Ei bine, de acum nu mai puteti fi atat de imprevizibili pentru ca aparitia copilului va modifica complet programul. Trebuie sa fiti mult mai organizati si mai atenti atunci cand va faceti un program pentru ca de acum il include si pe copilul vostru.
  • De asemenea, se pare ca nu veti mai reusi sa iesiti in fiecare seara cu prietenii la un suc sau la o barfa. De acum copilul este principala prioritate si trebuie sa aveti grija cat mai mare de el. El trebuie sa se afle in centru atentiei si sa fie primul loc. S-a cam terminat cu iesirile tarzii cu prietenii in parc sau pe terase pentru ca de acum nu poti sa lasi copilul sa inspire fumul de tigara de pe terasa. Sigur ca acest lucru nu inseamna ca de acum trebuie sa tii copilul in casa sau sa rupi orice legatura cu prietenii insa trebuie sa iti prioritizezi lucrurile.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *