Afla tot ce trebuie sa stii despre femeile insarcinate

Se spune ca pe femeie trebuie sa o iubesti nu sa o intelegi. In general daca femeia este fericita toata lucrurile merg de minune.

Incearca sa nu o contrazici mai deloc mai ales sa-i spui ca nu are dreptate. Femeia are mereu dreptate indiferent de circumstante si daca nu ajungi la nicio intelegere cu ea mai bine o lasi balta. Deci ea mereu are dreptate!

Sa nu ii spui ca manaca intr-una. Cu siguranta o va enerva maxim. Mananca cand simte ca ii este foame. Asa ca nu te obosi sa ii spui acest lucru.

Un alt lucru destul de des in randul barbatilor este acela gen” sa fii gata in 5 minute” . 5 minute nu ajung nici pentru uitatul in oglinda. Deci aceasta replica ar trebui sa va iasa din cap.

Ii spui ca trebuie sa se schimbe. Incearca si vei vedea reactia ei, cu siguranta nu esti pregatit pentru ea, ori o accepti asa cum e ori poti sa iti iei gandul de la ea.

Sa ii spui ca si cele 9 luni de sarcina sunt grele si pentru tine e ca si cum ti-ai pune singur streangul la gat. Hai nu serios?! Cate indura o femeie in timpul sarcinii, voi barbatii nici macar nu aveti idee. Asa ca evitati subiectul.

Un alt lucru pe care trebuie sa il eviti sa ii spui unei femei este acela ca are o prietena sexy. E exact ca o lovitura sub centura si ori tu ori prietena ta ori amandoi o patiti.

Nu ii spune niciodata ca fosta prietena facea anumite lucruri mai bine, s-ar putea sa iasa urat.

Nu ii spune te iubesc daca nu simti inca acest lucru, femeile pun de obicei mult suflet. Iar daca nu ai gand de casatorie sau copii evita sa discuti despre asta, lasa-i macar o mica speranta, totusi.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *