Alearga pe ritm in Record Run

record-runRecord Run, este jocul de alergat ritmic free-to-play al celor de la Harmonix Music System ce urmeaza sa apara pentru Android si iOS, a fost dezvaluit de John Drake, directorul de publicare si relatii cu publicul, la panoul PAX East 2014. Drake spune ca daca ai o tableta sau un telefon, ei spera sa poata sa-ti furnizeze acest joc, aratand ca o lansare Windows Phone ar putea sa nu fie posibila.

Record Run este in supunere la una din primele party-uri si ar trebui sa fie lansat intr-o saptamana sau doua, dar prima data va fi lansat in Australia si Canada pentru a se asigura ce merge. Harmonix se pregateste de o lansare mai mare in Mai.

Drake a jucat o versiune demonstrativa a jocului pentru iPad in timpul panoului. In Record Run, jucatorii incep alegand dintre caractere, cum ar fi o majoreta goth, un rocker punk sau un hipster cu o pisica in rucsac. Jucatorii Record Run pot acum sa aleaga o melodie din libraria lor muzicala. Drake a ales piesa “ABC” al celor de la The Jackson 5 si personajele sale au alergat de-a lungul strazii colectionand inregistrari care plutesc, sarind si alunecand pe beat-uri prin 2 strazi paralele.

La sfarsitul fiecarui nivel, acesta a castigat un rating de vedeta si o permisie pentru a intra in backstage pentru a debloca mai multe melodii. Acesta a primit bonusuri pentru acuratete si scor si a deblocat abilitatea de a provoca prietenii. Prietenii provocati vor fi capabili sa joace imediat, sau daca nu detin jocul, vor fi capabili sa cumpere si sa inceapa sa joace.

Record Run va include de asemenea misiuni, ce grupeaza impreuna scopuri precum, colectarea a 2.000 de inregistrari sau atingerea scorului de 25.000 intr-o melodie. Realizati tintele si veti termina misiunea. Jocul va caracteriza clasamente ce se vor reseta saptamanal, dar care vor urmari si recordurile pe tot timpul vietii.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *