Amuza-te intr-o zi banala de luni

maimutaEste luni din nou si bineinteles ca urmeaza o noua zi plictisitoare sau o saptamana foarte grea, ceea ce nu iti ridica moralul. Indiferent daca suntem la scoala, la facultate sau la serviciu o zi de luni este intotdeuna grea. Sigur ca dupa relaxarea de weekend sau mai bine zis, dupa ce am reusit sa ne obisnuim cu weekendul incepe o noua saptamana.

De cele mai multe ori un zambet sau un lucru frumos si inofensiv ne poate schimba radical starea de spirit. Pentru ca este luni si nu avem parte de o zi atat de frumoasa, m-am gandit sa va spun cateva lucruri care cu siguranta va vor amuza si sper sa va vor face ziua mai frumoasa. Si pentru a reusi sa fac acest lucru, m-am gandit sa va spun cateva lucruri amuzante legate de sex. Iata care sunt:

  • Vibratorul era folosit in trecut inca de prin secolul 19 ca si tratament pentru calmarea femeilor isterice.
  • In fiecare zi sunt aproximativ 100 de milioane de acte sexuale in lume.
  • Stiati ca in statul Colorado este interzis prin lege sarutarea unei femei? Ei bine, chiar daca vi se pare ridicol exista si o lege care spune asa ceva.
  • Se pare ca femeile sunt mult mai atrase de catre barbati casatoriti sau deja cu relatii stabile decat de barbati singuri. Acest lucru se intampla fie din cauza ca vor sa guste din fructul interzis fie ca vor discretie.
  • De asemenea, studiile au aratat ca barbatii considera o femeie mult mai sexy atunci cand este in perioada mai dificila a lunii decat in restul timpului.
  • Sau poate ca nu stiati ca un act sexual dureaza in medie 16 minute la europeni si doar 7 minute la americani.
  • De asemenea, intr-o viata se pare ca barbatii au in medie 7 partenere de sex intr-o viata in timp ce femeile au doar 4 parteneri.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *