Antreprenoriat la nivel inalt

Antreprenor Real

Antreprenor RealAcesta este pasul care majoritatea micilor afaceri nu le realizeaza niciodata. Pana acum, masina magica de afaceri contine cel putin o parte care nu poate fi inlocuita, si anume tu. Daca in trecut ai studiat contabilitatea, probabil esti conducatorul condabil. Daca ai fost programator, probabil esti cel mai bun coder. Indiferent de ce faci, sansele sunt sa te simti esential si oarecum prea lucrat.

Iata partea grea, trebuie sa te faci redundant. Daca mori maine, afacerea ta ar trebui sa se descurce bine. Tot timpul tau trebuie investit in munca in afacerea ta, nu pentru afacerea ta. Alternativele sunt ca esti fundamental propriul angajat cu asistenti.

Unele afaceri nu pot scapa de aceasta capcana. Daca esti un copywriter briliant, te vei chinui. Este din cauza ca ceea ce face o companie grozava esti tu, si daca tu nu poti sa te transformi intr-un model de afacere, nu poti creste.

McDonalds a construit o afacere care functioneaza chiar daca angajeaza muncitorii ce sunt platiti cu salarii minime pe economie. Procesul o face sa mearga, fiecare burger este eficient si diferit, si nimic nu este lasat in voia sortii. Brandul lor este atat de puternic incat oamenii se aliniaza la nivel modnial pentru a manca acolo. Afacerea ta ar putea fi radical diferit, dar ar trebui sa fie similar robusta.

Daca realizezi asta, acum detii ceva care se sustine singura. Ar trebui sa fii capabil sa scoti un bun salariu, chiar daca nu mergi niciodata la munca. Timpul tau este liber pentru a modifica afacerea la infinit in ceva mai bun. Acum cucereste lumea.

Si in sfarsit ..

Nu este niciodata usor sa incepi o companie. Poti crea un produs ucigas in internatul tau de student, fara sa inregistrezi vreun act, asta a fost destul pentru Facebook.

Cred ca antreprenoriatul este o forma de pariuri luminate. Abilitatea si tenacitatea sunt factori mari, dar norocul joaca un mare rol. Trebuie sa indraznesti sa-ti asumi sansele.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *