Aplicația Stailer încă nu este instalată pe telefonul tău? Ce mai aștepți?

Folosești aplicații pentru tot ceea ce ai de făcut aproape, inclusiv pentru unele cumpărături cu articole vestimentare, mobilă și, în ultima perioadă, chiar alimente. De ce să nu ai și aplicația care te ajută să te programezi la salon instalată pe telefon? Stailer este disponibil acum și sub formă de aplicație și nu trebuie să mai stai pe gânduri și să îl instalezi!

Poți face acest lucru cu ajutorul Google Play, App Store sau App Gallery. Este o aplicație complet gratuită, despre care vei vrea să le spui și prietenilor tăi cu siguranță după ce vei descoperi cât de utilă este. 

Cum te programezi prin aplicația Stailer

Când folosești aplicatia Stailer diferența majoră față de platformă este că în acest caz crearea unui cont este o obligativitate pentru a o putea folosi. Tot ce trebuie să faci este să introduci informațiile cerute sau să te conectezi direct cu contul de Facebook și informațiile vor fi completate automat. 

În rest totul este la fel de simplu așa cum Stailer te-a obișnuit. Tu doar spui ce vrei – în acest caz selectezi – și aplicația va afișa rezultatele care ți se potrivesc. Alegi din listă varianta pe care o preferi și voile! Programarea la salon este realizată.

Asistentul tău personal pentru programările la salon

Dacă uneori simți că ai nevoie de un asistent personal pentru că sunt prea multe lucruri pe care trebuie să le ții minte și parcă nu poți face față la toate, uite că rugăciunile ți-au fost ascultate. De acum când vrei să mergi la salon asistentul tău personal – Stailer te ajută. Poți descoperi detalii extra aici.

Plus că nu te lasă la greu, nu te lasă să uiți de programările pe care le faci. Poți seta un reminder care constă într-un mesaj text pe care îl primești atunci când setezi care să îți amintească despre programare, alături de toate informațiile despre aceasta. 

Trebuie să anulezi? Nu este problemă – Stailer are soluția!

Pot exista momente în care planurile îți sunt date complet peste cap pentru că intervin fel și fel de lucruri pe care trebuie să le faci. Astfel că ideea ta de a merge la salon pentru răsfăț este pusă pe locul doi și trebuie să mai aștepte puțin. Caz în care nu știi ce să faci cu programarea. Poți accesa aplicația și poți anula online programarea fără taxe și fără probleme.

Stilistul este anunțat din timp, astfel încât își poate reface programul și nu este încurcat și tu te poți programa pentru altă zi. Stailer are o soluții pentru toate problemele care îți dădeau dureri de cap până acum, deci alege și tu acest mod simplu și facil pentru a te programa la salon de acum înainte.

Servicii complete pentru toți iubitorii de beauty

Pe listele Stailer vei identifica toate serviciile din sfera beauty pe care le poți găsi la saloanele de acest fel. Sunt servicii speciale atât pentru bărbați, cât și pentru femei, deci toți cei care vor să calce pragul unui salon pentru o schimbare de look pot realiza o programare foarte ușor cu ajutorul Stailer.

Descarcă și tu aplicația, utilizează Stailer și povestește și altora despre experiența ta!

Contact:

support@stailer.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *