Asigura-te ca parintii tai sunt in maini bune

ingrijire-la-domiciuliuTocmai ce-am implinit frageda varsta de 20 de ani si am decis sa nu mai stau cu parintii, sa-mi iau viata in piept si sa ma mut cu prietena, asumandu-mi responsabilitatile vietii. Parintii mei s-au despartit cu ceva timp in urma, iar mama trece prin momente foarte grele, poate ar fi trebuit sa stau si sa am grija cu ea, dar nu pot face acest lucru in timp ce muncesc in alta localitate, din care nu-mi permit sa fac naveta zilnic.

M-am instalat impreuna cu iubita mea, am un loc de munca stabil in orasul in care stau in chirie, iar lucrurile merg destul de bine. Sunt multumit de ceea ce am deocamdata, dar tintesc sus, iar pentru acest lucru voi fi nevoit sa invat in timpul liber, sa muncesc tot mai mult si sa nu am prea mult timp liber. De aceea in weekend, cand as putea sa merg acasa sa-mi vizitezi parintii voi fi nevoit sa raman si sa muncesc. Tata pare sa faca fata timpurilor, are un job stabil si bine platit si a ramas cu un apartament. Insa mama sta in chirie la fel ca si mine, iar lucrurile nu merg prea bine pentru ea, fiindca are de platit rate si este destul de inaintata in varsta. Nu stiu cat o sa mai reziste, iar eu n-o sa pot fi alaturi de ea cand ii va fi mai greu.

De aceea m-am gandit sa apelez la un serviciu de ingrijire la domiciliu, fiindca mama saraca se simte tot mai rau in ultima vreme si plus de asta, pensia ei este mica si nu are cum sa plateasca ea pe cineva. Sunt sigur ca aceasta companie ofera erfahrene pflegekrafte, dupa cum ar spune un bun prieten de-al meu care este plecat de ceva timp in Germania.

Cu ajutorul acestor servicii, mama va fi bine ingrijita, va fi spalata, i se vor da pastilele la timp si va avea un program flexibil. Sunt foarte multumit c-am apelat la acest serviciu, fiindca eu, unul, nu as fi avut timp sa merg la mama sa verific daca se simte bine si daca isi ia toate pastilele.

Cu acest serviciu mama beneficiaza de cea mai buna si mai profesionista ingrijire la domiciliu, aceasta nici nu se simte inchisa undeva in cine stie ce azil si a reusit sa se si imprieteneasca cu oamenii care ofera aceste servicii, devenind mai sociabila si mai linistita in ultima vreme.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *