Aspecte de interes in alegerea firmei de contabilitate

Pe cat de necesara pe atat de complexa, o firma de contabilitate trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte pentru a putea fi considerata o optiune pentru firme. Asa cum spune si legea ai nevoie de asa ceva si modul in care actioneaza in firma ta este de asemenea complex.

Vei cauta cu siguranta prin recomandari si ceea ce altii iti spun, tocmai din ideea de a face o alegere buna. Insa nu este de ajuns si sa nu uitam ca va conta de asemenea ca firma in cauza sa fie cea care se preteaza cazului tau in cele mai mici detalii. Asadar, cautand un profesionist care sa bifeze acest domeniu tine cont de contexpert.firm.ro spre exemplu. Si ai suficiente motive sa alegi asta, cand vei vedea si ce poate sa ofere:

  1. Contabilitate financiara si de gestiune. Impozitul pe venit, Registrul Comertului, tot ceea ce tine de ordine de plata, de declaratii la bugetul de stat, de asigurari si asa mai departe sunt doar cateva aspecte de amintit la acest capitol.
  2. Consultanta financiara. Conteaza de asemenea si un astfel de serviciu caci spre exemplu te va ajuta in ceea ce inseamna colaborarea cu ANAF. Cand vor fi controale spre exemplu firma de contabilitate te va sprijini si te va ajuta cu toata documentatia necesara.
  3. Salarizare, resurse umane. Fise fiscale, contracte de munca, salarizari si tot ceea ce tine de un anagajat, cu acte si necesitati de documentatie reprezinta un serviciu vast de care firmele au nevoie. Aici vei avea parte de complexitatea cazului in detalii.

Si lista nu se opreste aici. Vei gasi o alta serie de servicii si in plus asistenta la varii cazuri. Ce este si mai interesant tine de garantia serviciilor. Cum rar iti este dat sa auzi o firma de contabilitate se angajeaza sa te despagubeasca in cazul unor erori. Ti se pare normal, firesc si deontologic caci orice greseala se plateste insa nu multi fac asta. Tocmai pentru ca nu cunosc domeniul ajung sa traga ponoasele unor colaborari mai putin satisfacatoare. Insa nu este cazul si aici. In plus, ti se ofera sansa sa iei decizii intelepte, sa tii cont de reducerea unor taxe si sa nu te preocupi de un termen maxim de predare a unor acte. ContExpertFirm.ro isi dovedeste toate calitatile pentru o colaborare fara repros, pentru servicii de calitate si nevoia de a nu mai cauta o firma de contabilitate in alta parte.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *