Aveti clienti in 2013?

Eu o am veche meteahna. Refuz sa cred ca economia romaneasca e in criza. Recent am vazut ca se discuta pe un forum despre affiliate marketing, shopping online, iar webmasterii se intrebau incontro ne indreptam. Romania e in galeata de ceva timp, iar oameni nu prea isi mai cumpara chestii. E cam greu pentru un roman sa caute hainute copii online sau pentru adolescente ale caror parinti au fost concediati de la Oltchim sa isi cumpere conversi online.

Si revenind la discutie, o parte dintre webmasteri erau optimisti, argumentul unuia chiar a fost, eh omul mereu sa o sa isi cumpere un televizor, un aparat foto si de unde sa faca lucrul asta daca nu online? Ma gandeam si eu sa dezvolt un magazin online, pentru ca treburile merg foarte bine, cel putin deocamdata. Adica daca esti mamica, esti la office si esti ocupata cauti direct hainute copii online si nu mai colinzi toate magazinele cu ala mic.

Ca tot vorbeam de office, parerea mea trista e ca marile companii incep sa isi mute punctele de lucru din Romania, mai ales daca productia nu e la un nivel ridicat si in general activeaza pe Europa de est. Pana una alta, economia nu misca deloc si orice ar zice unii webmasteri, vanzarile la hainute, ca tot am dat exemplu de hainute copii, la produse electronice scad. De ce? Pentru ca asa e trend-ul descendent.

Ideea e ca in criza, primele la care renunta omul sunt hainele si produsele pentru intretinerea personala. Apropo ca vorbeam de hainute copii, mie tare de mila de pruncii care vin acum pe lume. Ii asteapta un viitor tare nesigur. Mie mila personal de mine, pentru ca daca terminam liceul acum 10 ani, altele erau posibilitatile de afirmare. Ce sa va mai zic, decat sa va incurajez sa cumparati hainute online si tot felul de electronice pentru piticul ala mic, asta in cazul in care va permiteti.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *