Bani investiti inutil in jocuri

images

Crysis 3 – 2013

Cost Estimat : 66 de milioane de dolari

Cand a aparut prima data pe piata, cu cerintele sale de sistem atat de mari incat doar utilizatorii cu un card de loialitate la IBM puteau sa le ruleze, Crysis a iesit instant in evidente. Cu siguranta arata mult mai bine decat orice ai visat vreodata, dar a fost in acelasi timp si un joc bun? Insemna grafica totul? In orice caz, referinta a fost pusa, iar toata lumea isi punea intrebarea daca poate rula Crysis 3, intrecandu-se in puterea calculatoarelor.

Apoi, socul tuturor, a venit pe piata consolelor cu continuarea. Putea un Xbox 360 sa ruleze Crysis 3? Ei bine dupa cum s-a dovedit, nu prea. Era plin de buguri si umlt mai asupra in jurul marginilor, si maestrii calculatoarelor au fost furiosi ca jocul lor a trebuit coborat pentru echipa de console.

In orice caz, detinatorii de PC-uri milionari puteau sa ruleze jocul la maximile setarilor grafice daca vroiau, si doar atunci 66 de milioane de dolari in creatie incepeau sa se observe.

Too Human – 2008

Cost Estimat : 60 de milioane de dolari

Daca va ceream sa alegeti un joc, orice joc, la nimereala, la care va puteti gandi ca ar costa 60 de milioane de dolari, ma intreb cate jocuri veti lista pana sa ajungeti la Too Human. Parerea mea este ca nu ati fi listat prea multe. Motivul pentru care costa atat de mult este probabil simplu de identificat, refacerea designului de cover art.

Ei bine, prima data anuntat in 1999 pentru Playstation, a durat 10 ani sa fie dezvoltat. A vazut lansarea lui Playstation 1, 2 si 3 pana sa-si gaseasca o casa in Xbox 360.

Jocul insisi oferea o experienta distinct mediocra, comparata cu o versiune cibernetica al lui Diablo. Mergi de colo colo, taind si impuscand, cautand obiecte de pe jos cu care sa-ti upgradezi echipamentul de impuscat si de taiat.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *