Bauturile de iarna preferate ale Dr. Oz

In acest sezon racoros, sau chiar rece am putea spune, am putea alege sa ne rasfatam macar cu ceva cald, care sa ne imbie la vorba, la dragoste sau la relaxare. Ceea ce bea Dr. Oz este destul de interesant si mai ales pentru ca este cine este. Specialistul in nutritie Oz ne poate furniza cateva idei bune de bauturi calde pentru iarna aceasta. Aceste lichide caldute si aburinde ne asigura, mai mult de atat, pe langa gustul aromat si incantator, si beneficii pentru sanatate, prezentand o gama larga de nutrienti si vitamine care ne pot ajuta foarte mult la imunizarea organismului.

Vedeti? Dr. Oz nu numai ca este om si el, dar ne ajuta si pe noi ceilalti in legatura cu alegerile alimentare de sezon pe care ar trebui sa le facem ca sa ne fie bine. Ar fi bine sa luam la cunostinta urmatoarele.

  1. Pe primul loc se afla cafeaua. Nu este greu sa vedem de ce pana si marele si puternicul Oz bea cafea in fiecare zi sau cel putin iarna. Nimic nu se poate compara cu o ceasca de cafea cu care sa ne incepem ziua. Ne va revigora si ne va scoate din letargie, dar ne va si incalzi mainile si corpurile. Cu o mare concentratie de antioxidanti proactivi si polifenoli, cafeaua in moderatie poate constitui secretul inceperii unei zile sanatoase si active.
  2. Latte. Atunci cand ne preparam cate un latte cu lapte fara grasimi sau doar cu 1% grasime, aceasta bautura consta intr-o modalitate grozava de a strecura cateva proteine in plus in dieta fara a o umple de calorii. Dr. Oz mai adauga si scortisoara, nucsoara sau alte condimente la o asemenea bautura pentru a o face si mai aromata si plina de spirit de Craciun.
  3. Si ciocolata calda se afla printre preferintele lui Oz. Chiar daca este un om in toata firea, tot nu poate sa se abtina de la o ceasca moderata de cioco calda, atunci cand este rece afara. Si cine l-ar putea invinui. Nemaipunand la socoteala gustul si mirosul incantator al acestei bauturi, mai dispune in continutul ei si de flavonoizi si alte beneficii pentru sanatate.

Te-ai hotarat ce vei bea astazi? Eu am ramas din prima cu gandul la un latte fierbinte cu putina frisca deasupra.

Blogger: Oana M. Roman

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.