Beneficii oferite de levantica pielii

beneficii levantica

Planta de levantica sau de lavanda este foarte la moda in acest an si este folosita pentru diversele tratamente pentru corp si pentru organism. Produsele de au in continut aceasta planta minune furnizeaza o gramada de beneficii pentru piele in special, dar si pentru relaxare si o stare de bine care iti poate inunda intregul psihic atunci cand te simti la pamant.

De curand, aceasta planta foarte renumita si ca origine din regiunile Provence din Franta, a inceput a fi plantata si pe plaiurile mioritice si este folosita pentru crearea diferitelor solutii, produse cosmetice, ceaiuri si siropuri foarte avantajoase pentru sanatatea noastra.

Aceasta planta lila cu proprietati terapeutice este un foarte bun relaxant, fiind atat recomandat de a fi consumat sub forma de ceaiuri, dar si sub forma de sapunuri si lotiuni relaxante pentru baie si dus. Levantica este o puternica planta de leac si joaca un rol major in alinarea si vindecarea unor anumite afectiuni si rani externe.

Este mai ales recomandata in cazul migrenelor, arsurilor, insomniilor, afectiunilor pielii, strestului si tensiunii nervoase, dar si a muscaturilor de insecte si infectiilor. Continutul sau chimic atat de complex este exact motivul pentru care aceasta planta de leac este atat de recomandata si folosita de catre toata lumea si intr-o gama atat de variata de afectiuni si remedii.

Pielea tenului si a corpului in general poate fi revitalizata, poate fi improspatata si mai luminoasa datorita proprietatilor miraculoase ale uleiului de levantica: antifungice si antiseptice. Pielea va arata mult mai bine si va scapa de acel aspect uscat si tern daca veti folosi creme si uleiuri sau solutii pe baza de levantica.

De asemenea, aceasta planta minunata este folosita cu succes si in aromaterapie, aroma acesteia unica fiind foarte benefica si importanta in terapia contra stresului, a tensiunii nervoase si pentru un efect calmant foarte bun.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *