Beneficiile fructelor goji

Fructele goji sunt niste fructe de culoare rosie portocalie si au tara de provenienta China. Ele sunt niste fructe de padure si sunt considerate de catre oameni ca fiind fructele care prelungesc durata vietii omului.

Aceste fructe pot fi consumate fierte, crude sau uscate si pot fi folosite pentru prepararea ceaiurilor de plante, sucurilor, vinurilor, etc. De asemenea, s-a constat faptul ca aceste fructe previn diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, febra sau alte afectiunii oculare.

Aceste fructe au in compozitia sa un nutrient foarte important care reglleaza si mentine sanatatea si imbunatateste sistemul imunitar. Ele sunt foarte bogate in vitamina C si din acest motiv sunt foarte eficiente in cazul distrugerii microbilor si bacteriilor.

Mai mult, aceste fructe contin minerale care mentin corpul sanatos. Ele au in compozitie cel putin 20 de minerale esentiale, potrivit cercetatorilor. Fructele goji contin fier, nutrient responsabil de distribuirea cantitatii de oxigen in organism si producerea de celule rosii. Astfel, consumul acestor fructe intaresc sistemul imunitar si contribuie foarte mult la stabilizarea starii de sanantate a unei persoane.

De asewmenea, aceste minuni ale naturii contin si beta-caroten, o substanta specifica fructelor si legumelor de culoare portocalie, rosiatica si are rolul de a produce vitamina A, o vitamina esentiala pentru sanatate si pentru buna functionare a organismului.

S-a dovedit faptul ca aceste fructe combat cancerul chiar si pe cele mai avansate fiind foarte benefic in cazul cancerului de prostata. Cercetatorii au facut anumite studii pe animale si s-a dovedit faptul ca ele pot sa distruga ADN-ul celulelor canceroase inducand apoptoza lor.  s-a demonstrat faptul ca o persoana care a consumat fructe goji si aveau probleme de nivelul cancerului au reusit sa se vindece iar tumorile care le puneau viata sub semnul amenintarii s-au miscorat semnificativ. Ele contin polizaharide care contribuie foarte mult la invingerea celulor canceroase.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *