Care este cel mai bun whisky

Indiferent daca suntem sau nu bautori de whisky este destul de important sa stim sa facem diferenta dintre o bautura fina si una mai putin buna.

Sa alegi dintre cele mai bune brand-uri de whisky din lume nu este tocmai usor. Mai ales cand alegerea este una atat de subiectiva si bazata pe preferinte persoanale. In functie de vanzari si de cantitatile consumate ne putem da seama insa care ar fi cele mai consumate marci de whisky din lume.

Jack Daniel’s

Acesta este cel mai vandut whisky americat la nivel mondial. Jack Daniel’s este creatia lui Brow-Forman. Numit dupa fondatorul sau Jasper Newton “Jack” Daniel, whisky-ul a fost folosit in multe melodii in amintirea multor artisti. Frank Sinatra la randul sau a fost ingropat cu o stricla de Jack Daniel’s. Originalul Jack Daniel’s este Old No. 7 cunoscut in general sub numele de Black Label. Brandul a fost mereu un sponsor in motorsport cu toate ca bautura si volanul nu se impaca prea bine. Desi whisky-ul se conforma mai mult standardelor de bourbon, compania promoveaza produsul drept whisky.

Original Choice

Fiind o bautura de origine indiana, Original Choice este o ccratie a John Distileries. Original Choice Black Whiskey, Original Choice Brandy si Original Choice Deluxe Rum sunt singurele produse pe care le vei gasi sub numele de Orginal Coice. Este un whisky premium si se recomanda a fi consumat cu putina apa, curat sau cu gheata. Recent

Royal Stag

Cu vansari de peste 12.5 milioane de cutii, Royal Stag este un brand indian care este produs de aceeiasi oameni care produc Imperial Blue si Ballentines, Pernod Ricard. Este un amestec de whisky, scotch si alte bauturi spirtoase. Precum carnea de cerb, acest whisky este exclusiv si are un gust diferit de restul. Este probabil cel mai cunoscut whisky din India si eset un brand cunosctul nivel mondial de asemenea. Preturile pentru acest whisky sunt destul de acceptabile ceea ce il fac o alegere foarte buna. Vanzarile totale sunt multe despre acest whisky.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *