Casa confortabila si economie la factura de electricitate

www.saluscontrols.roO parte importanta din casa fiecaruia dintre noi o are si termostatul de camera. Acest dispozitiv simte temperatura aerului si, atunci cand intreg sistemul termic scade sub confortul ales, acesta porneste si incalzeste apa din boiler si calorifere pana ce temperatura dorita indeplineste nevoile utilizatorilor. De la dispozitive manuale, la cele cu ecran tactic si pana la sisteme conectate prin fire si cele fara fire, cele mai bune termostate de camera se gasesc in stocuri nelimitate in magazinul Salus Controls.

Nevoia de confort indeplinita cu ajutorul  unui termostat Salus IT600

Un termostat salus it 600 detine un ecran digital, cu fir, din gama VS10W/ VS 10B, ce dispune de patru configurari si de o conectare optionala, alimentata la cablul de comunicare al datelor. Impreuna cu centrul de comanda KL10, un termostat it600 este indicat in fiecare incapere. Desigur, caracteristica de alimentare electrica poate indeplini si nevoile de siguranta, insa, ajutatoare pot fi si bateriile. Un astfel de echipament pentru casa poate fi programabil, neprogramabil, cu setare de timer pentru apa calda sau ca si controler al grupului.

Instalarea unui termostat salus it600 este destul de facila, pentru ca manualul de instructiuni cu care vine acest dispozitiv este destul de usor de parcurs, este in maniera accesibila, astfel incat, fiecare caracteristica sa indeplineasca nevoile de confort si comoditate. Caracteristicile unui termostat salus it600 prevad functia de Regim de Noapte, modul de party si vacanta, insa si un sezor extern ce include un termostat cilindric atunci cand este aplicat modul de timer pentru apa calda.

Cu un program de incalzire/racire implicit, functia de  backup nu va necesita resetarea in cazul unei intreruperi de curent. Toate aceste informatii vor fi afisate si pe ecranul termostatului, incat proprietarul de locuinte sa isi dea seama in orice moment de tot ceea ce se petrece cu sistemul termic din propria locuinta, ceea ce face ca utilizarea dispozitivului sa fie usor adaptabila si utilizabila si in cazul copiilor, care petrec cateva ore singuri in locuinta.

Descopera cele mai bune dispozitive de control a temperaturii pentru confortul de acasa

Sistemele de incalzire efective constituie o parte vitala din fiecare locuinta mai ales in cazul in care un boiler de centrala functioneaza pentru a incalzi sistemul. Utilizarea inteligenta a unui sistem controlat ne ajuta sa minimizam consumul de energie necesar pentru a incalzi fiecare camera la temperatura indicata pentru confort, in timp ce se evita supraincalzirea. Astfel, avem cel mai sigur mod de a obtine confortul in casa, pe baza unor reduceri substantiale la facturile de electricitate.

Sfaturile expertilor

  • Setarea temperaturii termostatului trebuie sa fie la 21 de grade Celsius pentru intreaga casa;
  • Recomandarea pe timp de noapte inseamna temperaturi de peste 16-19 grade Celsius;
  • Este recomandabil pentru parintii cu bebelusi ca acestia sa doarma intr-o camera cu o temperatura putin peste 22 de grade Celsius;
  • Temperatura camerei in cazul persoanelor in varsta nu trebuie sa scada sub 20 de grade Celsius si nici sub 23 de grade pentru cei care se afla imobilizati.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *