Cauzele aparitiei starilor nervoase

Se intampla de foarte multe ori sa fim foarte nervosi,sa nu avem stare, sa nu ne convina sau sa ne multumeasca nimic. Totusi, se intampla de foarte multe ori si ca oamenii sa nu isi dea seama care sunt lucrurile care ii face sa fie cu adevarat suparati sau nervosi.

Ei bine, exista cauze foarte bine determinate care cauzeaza nervii si care va pot pune in situatii limita. In cazul in care nu stiti ce nume va provoaca starile de nervi este foarrte important sa cunoasteti cauza pentru a putem remedia aceatsa problema.

1. In primul rand, hormonii sunt direct rapsunzatori de problemele legate de nervi. Vi s-a intamplat vreodata sa fiti extrem de nervoasa si sa realizati ca acest lucru se intampla in general o data pe luna, in perioae relativ egale? In cazul femeilor putem sa spunem ca aceste situatii sunt legate in mod strict de ciclul menstrual. Probabil ca nu stii insa inainte cu o saptamana de ciclul menstrual in organanism se produc anumite schimbari hormonale la nivelul corpului. Ovarele produc estrogen si progesteron iar cantitatile scad si cres in perioade foarte rapide. Din cauza acestor fluctuatii sunteti nervoase si parca nu va convine nimic.

In aceasta situatie nu uitati sa consumati cat mai multe alimente bogate inacizi grasi si omega3. Astfel,  va veti simti mult mai bine si nu va veti mai confrunta cu aceste probleme si situatii nervoase.

2. Alimentatia nepotrivita este o alta cauza care determina aparitia nervilor. Se intampla de foarte multe ori ca unii oameni sa nu consume ceea ce ar trebui. De asemenea, daca nu ai consumat suficienta hrana creierul  tau va fi lipsit de glucoza si astfel vei fi lipsit de energie pur si simplu. Este important sa ai grija deoarece daca nu te alimentezi corespunzator te vei simti foarte rau.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *