Ce fel de familie ai

Dupa ce ne hotaram sa ne casatorim avem deja o oarecare ratiune cum ca trebuie sa ne asumam o responsabilitate si sa fim cei mai buni parteneri sau cei mai buni parinti. Traim intr-o societate si intr-o tara in  care nu ne putem permite sa le satsifacem foarte bine pentru noi. Sigur ca de cele mai multe ori nu stim noi cum ar trebui  sa ne impartim pentru a avea si un venit si pentru a fi si aproape de familie.

In momentul in care apare un copil, spunem ca este cea mai importanta fiinta din viata noastra. Am dreptate, nu-i asa? Ei bine, de cele mai multe ori ramane doar sa spunem acest lucru pentru ca nu reusim sa si aratam copilului acest lucru. Am putea sa spunem ca este una dintre cele mai mari greseli care pot exista.

Nu reusim sa ne dam seama daca suntem intr-adevar niste parinti exemplari sau daca nu suntem deloc asa. Credem ca le oferim totul insa nu stim care sunt lucrurile cu adevarat importante pentru copil.

Ne gandim ca trebuie sa muncim cat mai mult pentru a le oferi copiilor tot ceea ce au nevoie, le cumparam haine, dulciuri, jucarii, rechizite si alte lucruri insa nu realizam ca aceste lucruri nu conteaza atat de mult pentru un copil. Copilul nu apr5eciaza atat de mult aceste lucruri pentru ca observa in jurul lui cum cei mai multi dintre copii au deja aceste lucruri si considera ca a avea anumite lucruri este pura normalitate.

Nu putem sa spunem despre toti copii acelasi lucru pentru ca exista copii carora nu li se ofera mai nimic tocmai din cauza starii financiare.

Copilul are nevoie de afectiune si sa se simta iubit. pentru un copil conteaza mai mult sa ii aduci o bomboana atunci cand vii de la serviciu si  sa iesi o jumatate de ora cu el in parc decat sa vii incarcat acasa cu tot felul de dulciuri care nu il incanta cu nimic.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *