Ce isi doresc barbatii si femeile nu stiu

Toata lumea are diferite lucruri pe care le tine in secret. Cu totii avem diferite ganduri ascunse, pe care nu le spunem niciodata altor oameni. In cazul in care va doriti sa aflati cateva lucruri pe care barbatii le au in minte insa nu le spun, vei afla in continuare:

  • Sa aiba langa el o femeie frumoasa. Da, este adevarat, el te iubeste la fel de mult si atunci cand abia te-ai trezit, si in zilele cand petreci 3 ore in baie si in dressing pentru a te pregati pentru un eveniment oficial. Ce ar trebui sa stii este ca, desi nu se asteapta sa te vada dichisita zi de zi, apreciaza mai mult decat o arata acele momente cand depui eforturi supraomenesti pentru a arata ca scoasa din cutie. Si nu fiindca ar fi innebunit dupa timpul pe care il irosesti pregatindu-te ori dupa machiajul fara cusur care te tine captiva in fata oglinzii o ora, ci pentru ca ii place sa aiba la brat o femeie de o frumusete rapitoare, dupa care toti barbatii intorc capul si pentru care este invidiat.
  • Asa cum independenta este importanta pentru tine, asa este si pentru iubitul tau. Astfel, una dintre cele mai mari greseli pe care le poti comite este aceea de a incerca sa il controlezi non-stop si de a-i ingradi libertatea. Chiar daca nu ti-o va spune niciodata pe sleau, iubitul tau isi doreste sa ai suficienta incredere in el incat sa nu fie nevoie sa il suni din 5 in 5 minute pentru a verifica unde este, cu cine si ce face. Demonstreaza-i ca ii lasi toata libertatea de care are nevoie (in limitele impuse de voi in prealabil, bineinteles), iar el te va iubi si respecta pentru increderea acordata.

Asadar, orice persoana are diferite ganduri in minte pe care nu le dezvaluie. Trebuie doar sa fii dispus sa vezi asta.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *