Ce se intampla atunci cand pleci de acasa

Odata ce te-ai hotarat sa pleci de acasa, ai facut-o deja si incepi sa mergi pe un alt drum, atunci mai mult ca sigur viata ta se schimba radical. Un nou oras, o noua viata, un job, oameni nou-este ca si cum ai merge la facultate pentru prima oara dupa ce ai terminat liceul si ai parasit cuibul de acasa, insa acum chiar este un lucru serios.

Vei incepe sa intalnesti oameni noi si iti vei face noi prieteni de care vei fi legat mai mult sau mai putin, care iti vor ramane aproape, te vor ghida in ceea e ai nevoie sau dinpotriva te vor face sa te descurajezi.

In timp ce pagina de Facebook iti va fi mereu plina de anunturi de colegi de facultate angajati pe anumite posturi sau anunturi legate de starea lor civila proaspat innoita, si prietene si colege vechi de liceu care sunt insarcinate sau chiar au nascut, tu vei petrece de minune cu prietenii tai noi, simtindu-te inca libera.

Binenteles ca uneori poate ca vei deveni nostalgic in legatura cu acasa si poate ca iti vei dori sa te intorci acolo in vizita si sa te intalnesti cu vechile cunostinte si prieteni, ba chiar poate ca vei vedea acei copilasi de care tot ai auzit atat si ai vazut pe Facebook.

Insa in legatura cu a te muta inapoi? Niciodata!

Pentru ca uneori orasele natale ale unora sunt doar niste orase in care risti ori sa fii mancat de viu, ori sa te pierzi in multime, fara a realiza ceva special, asa ca oricum asta pare cea mai buna solutie pentru tine.

Calatorind sau plecand de acasa, iti vei lasa inima in mai multe locuri, fara indoiala. Iti va ramane in suflet cate ceva din fiecare loc in care vei merge, dar nimic nu te va impiedica sa pleci mai departe si sa renunti uneori si la ce-i mai bine.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *