Ce transmitem prin comunicarea non verbala

De cate ori nu ni s-a intamplat sa incercam sa transmitem anumite lucruri si sa nu reusim acest lucru? Sau de cate ori nu ni s-a intamplat sa ne dorim sa ascundem anumite sentimente sau trairi si sa ne trezim in final ca am transmis alte lucruri?

Ei bine, probabil ca va este familiara situatia in care sunteti intr-un anumit loc si doriti sa ascundeti ceea ce traiti doar ca nu reusiti pentru ca persoana careia doriti sa ii transmiteti anumite lucruri intelege cu totul altceva. De fapt, estte vorba despre intregul arsenal de sentimente sau se semnalemente pe are corpul vostru, in mod constient uneori si in mod inconstient alteori le transmite. Chiar daca nu va dati seama, se intampla de foarte multe ori ca anumite gesturi, sentimente sau trairi sa fie reflectate prin atitudinea dvs. Acestea sunt de multe ori vizibile sau perceptibile la intregul corp si numai aici. La nivelul fetei se produc o serie de schimbari care spun mai multe lucruri despre starea dvs. de spirit.

De regula, mimica si gesturile sau expresiile faciale al membreloor sueriore sau inferiore, se schimba in momentul in care treceti de la o stare la alta. Se intampla de foarte multe ori sa intalnim o anumita persoana care sa isi doreasca sa transmita anumite lucruri, cum ar fi sa arate ca este fericita insa gesturile, mimica si expresiile faciale ori ale membrelor spun ca lucrurile nu sunt de fapt asa.

Comunicarea non verbala poate sa fie vazuta si inteleasa in ceea ce spunem cand nu spunem absolut nimic. Complicat, nu-i asa? Ei bine, as fi vrut sa spun ca comunicarea non verbala nu poate fi auzita insa poate fi vazuta fara nicio problema. Totul depinde de dvs si de starea dvs. de spirit. Asadar, daca incercati sa schimbati un anumit lucru nu veti reusi decat daca transmiteti cu adevarat sau aca sunteti un bun manipulator al gesturilor.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.