Ce trebuie sa faci pentru secret santa?

secret santa

Este luna Craciunului si ti-ai decorat casa in ton cu aceasta sarbatoare. Cu siguranta esti ocupat cumparand cadouri pentru cei dragi, insa te-ai gandit poate ca un joc precum secret santa facut chiar si cu colegii de serviciu poate aduce un plus atmosferei de sarbatoare? Adesea nu cumparam cadouri de Craciun pentru unele persoane pentru simplul fapt ca nu ne sunt apropiate. O traditie secret santa ar fi o modalitate minunata prin care oamenii se pot apropia mai mult unul de celalalt.

Daca te gandesti sa pui in aplicare un astfel de plan secret santa, trebuie sa tii cont de cateva reguli de baza.

1. Decide grupul participant. Primul si cel mai important lucru de facut: fie ca e familia, un cerc de prieteni, colegii de munca sau un grup mixt, iti trebuie un numar mai mare de persoane pentru ca jocul sa fie unul reusit.

2. Odata ce te-ai decis pe cine vrei sa incluzi in acest plan, trimite si invitatiile. Cere confirmare sau un raspuns cat mai rapid, sa poti trece mai repede la restul organizarii.

3. Odata ce ai toti participantii, fa o tragere la sorti a numelor. Fiecare va alege dintr-o urna normala sau improvizata, fara sa stie si fara sa spuna pe cine a extras. Poate sa apara incurcatura in care cineva isi extrage propriul nume, in cazul acesta se va relua extragerea.

4. Stabileste perioada in care se vor cumpara cadourile, stabileste o suma maxima, ia wish-list-uri de la toata lumea.

5. Mai ramane doar sa mearga toata lumea la cumparaturi si apoi sa organizati o petrecere in cadrul careia sa va dezvaluiti unul celuilalt cui ati avut de facut cadou.

Te-am convins ca e o idee buna? Dupa cum am spus, ritualul secret santa poate sa difere de la un grup la altul. Identitatile pot fi dezvaluite sau nu. Cu siguranta insa spiritul Craciunului se va face mai bine simtit!

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *