Cea mai buna ciocolata din lume

Lindt Ciocolata

Foarte buna si provocand dependenta, sunt putini care pot rezista atragerii batonului de ciocolanta suculent si cremos. Ce fel de monstru ar putea ura ciocolata?

Ei bine, scuza-ma pentru ca judec, dar sincer, doar monstrii au abilitatea de a ura ciocolata. Ceva care are un gust la fel de divin ca si ciololata defineste calitatile ca fiind mancarea zeilor.

Lindt CiocolataSa treci peste dulceata ciocolatii este imposibil, asa ca nici macar nu incercam. Ceea ce facem este sa vedem care sunt cele mai bune ciocolate din lume, introducandu-va la cele mai sublime piese magice din rai.

Cele mai bune branduri de ciocolata din lume

Lindt

Din moment ce suntem la subiectul ciocolatii, mi se pare corect sa incepem cu stapanii. Suedezii care fac ciocolata Lindt & Sprungli au fost in afacere inca din 1845, si lumea fost un loc fericit de atunci. In propriile cuvinte, Ciocolatierii sunt adevaratii maestrii ai mestesugariei, si intotdeauna incearca sa iti ofere ciocolata care se topeste in gura ta si iti rasfata toate simturile. Nu putem decat sa tinem un toast pentru acest lucru.

Acum pentru o atingere a raiului, pe 17 Iulie anul acesta, compania a deschis cel mai mare magazin de ciocolata Lindt, numit Lindt Swiss Chocolate Heaven pe Jungfrauch, la 3454 m peste nivelul marii.

Ferrero Rocher

Intrucat vorbim de ciocolata, Italienii nu pot fi lasati in urma mult, nu-i asa? Creatia lor de aur este ciocolata captusita cu o aroma de alune care este combinatia perfecta de ciocolata dulce, napolitana si aroma deosebita de alune.

Dar ceea ce ia preimul este un alt produs premium a unui gust delicios, cunoscut ca si Nutella. Aceasta ciocolata cu alune, bogata si groasa este materia din care visele sunt facute, si ai nevoie de mai mult decat vointa sa rezisti s-o mananci direct din borcan. Eu unul cred ca alunele au de a face cu aroma deosebita a acesteia.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *