Cele mai periculoase orase din lume

Caracas
Caracas

Fie ca e vorba de un razboi al drogurilor, violenta, saracie sau acte de coruptie tarile din America latina conitnua sa fie cele cu cea mai mare rata de criminalitate.

Belem, Brazilia

In timp ce Brazilia este considerata ca fiind o adevarata forta economica in ultima vreme, prosperitatea tarii a insemnat ca din ce in ce mai multi rezidenti ai tarii au inceput sa isi permita sa cumpere cocaine. In prezent brazilienii consuma aproximativ 18% din aceasta substanta la nivel global.

Belem este un loc un cocaina este la indemana oricui. Fiind un punct de trafic destul de serios prin Belem trec pachete de cocaina din Columbia, Bolivia si Peru. Jungla deasa amazoniana din oras reprezinta o acoperire foarte buna prin care traficatii pot trece cocaina si sa o trimita in lume.

Violenta in acest oras nu se limiteaza doar la crimele produse in legatura cu drogurile. Au fost raportate cazuri in care au fost ucisi oameni care au dorit doar sa protejeze padurea amazoniana. Orasul este recunoscut pentru faptul ca baronii din acesta angajeaza deseori asasini profesionisti pentru a scapa de cei care ii incomodeaza.

Chihuahua, Mexic

Ca majoritatea oraselor din Mexic, nici acesta nu este lipsit de violenta si criminalitate. Chihuahua este si el un oras care e drept un punct de tranzit pentru traficul de cocaina catre Statele Unite. Multe carteluri de droguri ajung sa se lupte pentru putere. Nu este exclus sa vezi grupuri mari de oameni armati care ataca un magazin sau un local din motive necunoscute.

Caracas, Venezuela

Anul trecut Caracas a inregistrat mai multe crime violente decat s-au inregistrat in Baghdad. Caracas este cu siguranta unul din cele mai periculoase orase in care poti trai sau vizita din lume.

In oras sunt realizare statui ale marilor gangsteri ce obisnuiau sa controleze zonele si de multe ori vei vedea localnici rugandu-se la acestea.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *