Cine spune ca pamantul trebuie sa fie rotund?

PlanetscubeAm ocazia sa va prezint un proiect de joc foarte interesant care asteapta finantat pe Kickstarter. Este vorba despre un joc first person 3D open-world voxel-based RPG in care libertatea isi spune cuvantul.

Creste-ti nivelul tehinc

Nivelul tau tehnic este definit de nivelele uneltelor pe care le poti creea. Cum poti progresa in aceasta zona? Cand calatoresti de la o zona la alta vei gasi noi resurse care pot fi folosite de Job Masteri pentru a cerceta noi retete si sa creeze noi obiecte mai puternice. De asemeni iti poti imbunatati nivelul tehnic, luand obiectele inamicului dupa ce l-ai invins, pentru a le folosi direct sau pentru a le aduce la un Job Master sa le dezasambleze sa descopere noi retete.

Cu cat esti mai avansat in nivelul tehnic, cu atat mai puternice devin obiectele create, dar cu atat mai complicate sunt retelele acestora, necesitand resurse mai rare.

Alegeti modul de lupta

Cu PlanetsCube tu decizi cum doresti sa te lupti. Poate ai vrea sa fii un razboinic foarte inarmat, netemandu-te de nimic in afara de lipsa de inamici. Dar poate ai prefera sa joci rolul unui ninja nedectabil, omorand inamicii de la distanta sau furisandu-te in spatele lor. Jucatorii care fac echipa isi pot combina stilurile de lupta favorite, in asa fel incat impreuna poti sa te ocupi de inamici mai puternici.

Compania care se ocupa de acest joc a pus o tinta initiala de 250.000 de dolari, insa au dezvaluit imbunatatiri drastice daca jocul va ajunge pana la 1.000.000 de dolari. De aceea de indata ce jocul isi va obtine fondurile, o sa adauge cat mai mult continut posibil, iar jucatorii nu vor fi dezamagiti deloc.

Jocul arata putin ca minecraft, insa pare a fi mult mai interactiv ca acesta si are o poveste, ceea ce esste un plus in aceasta zona.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *