Combate rapid transpiratia

Toata lumea transpira, mai ales vara cand afara este foarte cald. Este imposibil sa nu transpiri atunci cand temperaturile sunt foarte mari. Exista insa oameni care transpira in mod excesiv iar acestlucru nu este foarte placut mai ales cand trebuie sa mergem la un eveniment important si nu putem sa imbracam o anumita rochie sau camasa pentru ca s-ar putea vedea inestetic faptul ca am transpirat. Ei bine, si in acest caz ce ramane de facut?

De asemenea, exista oameni carora le miroase foarte urat transpiratia si nu pot lua contact cu alte persoane oentru ca acest lucru le poate face sa se simta jenant. Exista anumite remedii naturale despre care este posibil sa nu fi stiut care absoarbe mirosul de transpiratie:

  • In momentul in care afara sunt temperaturi foarte ridicate ar trebui sa consumam plante amare. Pelinul, musetelul, coada soricelului, echinacee sau menta sunt doar cateva dintre aceste plante care au gust amar si care sunt foarte eficiente pentru combaterea mirosului de transpiratie.
  • Citricele ajuta si ele in mod eficient la combaterea mirosului de transpiratie deoarece au anumite proprietati care impiedica dezvoltarea bacteriilor si implicit aparitia mirosurilor. Puteti sa folositi zeama de lamaie ca si perspirant pentru ca va functiona foarte bine si va lasa o aroma dulce. De asemenea, ea poate fi folosita indiferent de caz sau de varsta persoanelor deoarece nu prezinta un risc. Acneea poate fi tratata tot cu ajutorul lamaii deoarece are efect antibacterian si previne aparitia cosurilor.
  • Cartoful combate transpiratia! Stiati acest lucru? Ei bine, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aplicati dupa ce ati facut dus o felie de cartof in zona in care transpirati si sa o lasati acolo pret de cateva secunde. Aplicati denodorantul in mod obisnuit si cu siguranta nu veti mai avea probleme de acest gen.
  • Pudra de talc nu trebuie sa fie folosita doar pentru bebelusi ci poate fi folosita si in acest caz cu succes. Se aplica pudra in zonele incare transpirati. Aceasta va absorbi transpiratia si mirosurile neplacute.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *