Competitia filmelor Battlefield

Battlefield_Film_Challenge_Be_inspired_S_160836967_thumbnailElectronic Arts au anuntat o competitie de scurtmetraje realizate in intermediul universului Battlefield, numit Battlefield Film Challenge (provocarea de film Battlefield), care este acum deschisa pentru toti rezidentii Australiei si Noii Zeelande.

Cei care sunt intersati de acest concurs, sunt nevoiti sa creeze un video cu lungimi intre 2 si 5 minute si sa fie inspirate din jocurile din intermediul universului Battlefield, incluzand Battlefield 3, Battlefield 4 si Battlefield : Bad Company. Videoclipul poate sa includa orice, de la filmari din timpul actiunii pana la Gameplay dintr-un joc Battlefield. Cei care participa la acest concurs vor fi jurizati de producatorii Battlefield, DICE.

Craig Auld, conducatorul etichetei de introducere pe piata sustine ca sunt foarte captivati sa aduca Battlefield Film Challenge catre fanii din Australia si Noua Zeelanda, ei ofera creatorilor de film, o platforma grozava pentru a-si afisa creativitatea, talentul si pasiunea. Specific universul Battlefield este destul de larg, asa ca acestia abia astepata sa vada cum este incorporat jocul lor in fiecare din aceste videoclipuri.

Daca locuiti in Noua Zeelanda sau in Australia, iar acest concurs suna numai bine pentru talentele tale, verificati website-ul oficial pentru mai multe, incluzand termenii de participare la concurs, regulile acestuia si premiile. Cei 5 finalisti vor zbura cu avionul pana in Sydney pentru un eveniment special de afisare a filmuletelor la Bondi Pavilion, pe 23 Mai, Vineri. Fiecare videoclip va fi afisat publicului, iar la finalul evenimentului va fi anuntat castigatorul premiului de 10.000 de dolari.

Se pare ca, cei de la Electronic Arts sunt pusi pe fapte mari si vor sa-si promoveze jocurile Battlefield intr-un mare stil, determinand jucatorii sa realizeze videoclipuri din joc. Pacat ca competitia se desfasoara doar pentru locuitorii din Australia si Noua Zeelanda, caci ne-am fi putut incerca si noi norocul pentru 10.000 de dolari, cine stie de unde sare norocul. Eu, unul abia astept sa vad cateva din aceste filmulete.

 

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *