Comunicarea eficienta

Atunci cand vrei sa cuceresti pe cineva, sa iti faci noi prieteni sau sa obtii un job bun la care ai visat de mult timp si esti chemat in cele din urma la interviu, comunicarea este cheia de fiecare data, cheia catre o mai buna socializare, ascultare, intelegere si creare de legaturi rezistente. Asadar cum ar trebui sa ne comportam si sa vorbim cu cei din jurul nostru?

A-ti introduce prietenii intre ei pe baza aptitudinilor acestora se numara probabil printre cele mai puternice trucuri de socializare din arsenalul tau. A te folosi de trucuri de socializare nu numai ca te va face sa pari o persoana mai grozava de ambele parti, insa este de asemenea si singurul mod frumos prin care poti lauda pe careva.

Vei vedea, odata ce vei incepe sa iti lauzi prietenii, acestia vor incepe sa te aprecieze si mai tare si iti vor demonstra ca si ei pot face la fel pentru tine, si te vei trezi laudat si recomandat in acelasi mod. Astfel va fi castig de ambele parti.

A te conecta cu persoane la fel ca tine, ce au o aceeasi gandire ca si tine reprezinta putere. Asta va multiplica aprecierea ta de zece ori mai mult, pentru ca cei de care te vei inconjura sunt din prima asemanatori cu tine si au acelasi set de credinte si ganduri.

Vei dori sa fii cunoscut de catre cei din jur drept o persoana care se conecteaza si comunica cu alte persoane grozave si valorifica tot ce poate. Lumea este atat de plina de indivizi uimitori si daca ii vei prezenta unii altora va face ca tu sa fii si mai apreciat decat esti.

Aceasta tehnica de a crea conexiuni este in special mai ok de folosit atunci cand te afli in cadrul unor evenimente si conferinte. Oamenii care se afla acolo sunt prezenti cu totii in acelasi loc tocmai pentru ca au o gramada de interese comune, asadar a-i introduce unii altora nu vei face decat sa iti castigi simpatia si aprecierea.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *