Constientizeaza ca trebuie sa muncesti

work-pays-1zi48pmNu conteaza cat de experimentat esti sau cat de multa munca ai facut la carera ta, cand te vei simti “blocat” si va veni inevitabilul. Acest lucru are mai putine lucruri de a face cu lipsa de abilitate de munca si mai mult cu un fel de bariera psihologica ce impiedica sa te arunci in munca in fata ta.

Ce ti-e frica ca s-ar putea intampla ? Cateodata frica a necunoscutului ne impiedica sa facem primii pasi intr-un proiect si ne impiedica sa ne implicam intr-unul deja inceput. Ia-ti cateva minute sa te gandesti de ce ti-e frica. Identifica cauzele radacina a fricii celei mai mare pentru a te ajuta sa te concetrezi.

Te-ai gandit vreodata de ce e la mijloc ? Asta este mai mult decat dezvoltarea unui nou widget sau satisfacerea nevoii unui client. Asta este viata. Asta este modul tau de a te manifesta. Nu vei avea niciodata oportunitatea sa retraiesti o zi si sa faci tot ce-i mai buni. Multi dintre noi traiesc cu deziluzia ca o sa avem totdeauna o zi sa dam tot ce avem mai bun. Poate zilele de dupa se termina.

Unde esti prea confortabil ? Iubirea de confort este frecvent inamicul marietiei. Cand crestem prea confortabili cu circumstantele, ne diminueaza senzatia de a vrea sa crestem in continuare.

Unde esti confuz? Confuzia este o bariera intre “de ce” si “ce” este munca noastra. Cand aceasta bariera se prezinta, mintile noastre incerc sa rezolve situatia. De obicei rezulta in procrastinatie, frustrare si o lipsa de trasaturi generale. Fii sigur ca ti-ai definit munca si ca stii sigur ce incerci sa faci.

Viata este remarcabil de scurta. Avem atat de putin timp sa aflam toate aceste lucruri, dar nimic nu vine de la claritatea de lipsa de actiune. Invatam atunci cand facem ceva, asa ca trebuie sa fim predispusi de o miscare decat de un reflex.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *