Cum alegi un restaurant cand calatoresti

recenzii restaurante

In momentul in care esti pe drum, cu o calatorie programata sau inopinata de afaceri sau pur si simplu de relaxare, cu siguranta vei fi de acord ca mancarea este printre ingredientele secrete care iti vor face calatoria una memorabila. Desi lanturile de magazine si fast-fooduri sunt o alegere tot timpul la indemana, oferind meniuri consistente si bogate, multa lume prefera sa exploreze bucataria locala.

Chiar daca dorinta aceasta exista, uneori acele localuri si restaurante in care se poate manca foarte bine, cu mancaruri specifice, traditionale sau inovative, nu sunt cunoscute, intrucat nu te mai afli in localitatea de domiciliu, ci intr-un oras pe care nu il cunosti. Asadar cum poti obtine informatiile corecte pentru a-ti putea delecta papilele gustative? Iata in continuare cateva sfaturi pentru a obtine recenzii restaurante.

Odata de stii orasul pe care urmeaza sa il vizitezi, incepe sa te interesezi despre restaurantele pe care le are. Evident, primul loc in care vei cauta este internetul, de aici poti obtine milioane de recenzii restaurante din intreaga lume. In plus, multe orase isi publica si ghiduri proprii care iti pot recomanda cateva optiuni in ceea ce priveste mancarea.

Foloseste-te si de retelele sociale, precum Facebook sau Twitter, intrucat si acestea iti arata pe unde au mai fost prietenii, cunostintele, familia ta si de asemenea recomandarile lor cu privire la diverse destinatii. Odata ce ai epuizat lista de prieteni, verifica ce spun si alte persoane – adica tot un fel de recenzii restaurante – cu privire la locatiile si restaurantele regionale, pentru a-ti face o idee mai buna.

Chiar si dupa o cautare corespunzatoare, este posibil ca unele restaurante sa te dezamageasca. In acest caz este mai bine sa apelezi si la localnici si recomandarile lor in ceea ce priveste mancarea. Chiar si la locul unde te cazezi, la receptia hotelului sau la pensiune, poti cere o recomandare in aceasta privinta. Poti intreba chiar si persoane de pe strada, multi vor fi mai mult decat incantati sa iti recomande restaurante care chiar daca la prima vedere nu inspira incredere, te vor lasa surprins.

Cu popularitatea in continua crestere a tehnologiei telefoanelor mobile, smartphoneul iti poate fi de mare ajutor, cu internetul disponibil, pentru a gasi locuri excelente in care sa poti sa mananci, despre care sunt publicate si recenzii, meniuri si asa mai departe. Exista si aplicatii disponibile care iti gasesc restaurantele cele mai apropiate in care sa poti manca si te directioneaza de asemenea prin GPS catre ele – o alternativa la diverse recenzii restaurante ce poate nu iti sunt la indemana.

Daca plecarea in calatorie este una neasteptata, poate ca nu vei avea timp sa iti planuiesti un itinerar cu privire la mancare. Cum poti fi sigur ca un restaurant pe care il vezi in trecere este unul bun? Uita-te la parcare – daca este plina, cu siguranta si mancarea este buna. Urmeaza aceste sfaturi pentru a avea o calatorie cat mai placuta din punct de vedere culinar si pentru a-ti delecta papilele gustative cu specificul fiecarei zone pe care o vizitezi.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *