Cum faci fata colegului de cosmar?

Cu siguranta se intampla uneori sa ai un coleg care ori o face intentiont ori acesta este pur si simplu felul de a fi. Si se intampla sa ajungi sa iti urasti jobul din cauza lui. Este bine sa treci cu brio peste aceste lucruri si sa inveti sa il pui la punct.

Daca stam sa ne gandim bine nu exsista o oarecare descriere a colegului de cosmar. Dar, cu siguranta este cel care te scoate din minti, iar simpla lui prezente iti distrage atentia de la lucrurile importante pe care le ai de facut la locul de munca. Este important sa rezolvi problemele cu el, pentru a nu ajunge sa iti influenteze munca.

In primul rand este bine sa nu o iei personal. Chiar daca te aduce la disperare este indicat inainte de orice sa nu o iei personal. Este foarte probabil ca acest coleg sa aiba problemele lui persoanale care il fac sa se comporte in acest fel. Si mai ales daca cateodata voi lucrati in echipa si el o da in bara, este posibil sa aiba unele probleme acasa. Fie ca vorbim de copii, parinti, familie, sotie. Este bine sa il confrunti si sa afli exact ce se intampla cu el, pentru ca amandoi sa va rezolvati problemele.

De asemenea trebuie sa stii ca indiferenta este cea mai buna solutie. Daca te ataca personal nu lasa ca faptele sau vorbele sa te afecteze. Nu ii da satisfactie mai ales daca esti constienta ca acesta este felul lui de a fi sau se comporta asa din invidie.

Nu permite sa se poarte urat cu tine, la urma urmei nu trebuie sa ii suporti toate toanele. Chiar daca iti este superior este bine sa ii explici ca are un comportament nu tocmai placut si ca trebuie sa si-l revizuiasca. Daca orice ai incercat nu da niciun rezultat atunci este bine sa te muti la alt birou sau departament. Si daca nu poti face acest lucru atunci trebuie sa apelezi la solutia extrema si aceea sa iti schimbi locul de munca.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *